Stoppet Bond-innspilling etter Craig-skade

Slåss-scenen endte på sykestua for den populære James Bond-skuespilleren.

FULL STANS: Innspillingen av den kommende James Bond-filmen Spectre ble stoppet etter at Daniel Craig skadet seg på settet. Her er han under en fotocall under innspillingen. Foto: All Over Press
FULL STANS: Innspillingen av den kommende James Bond-filmen Spectre ble stoppet etter at Daniel Craig skadet seg på settet. Her er han under en fotocall under innspillingen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Innspillingen av den kommende James Bond-filmen «Spectre» er stanset, etter at hovedrolleinnehaver, Daniel Craig (46), er blitt skadet.

FULL FART: Craig spiller inn sin fjerde Bond-film. Her er han i aksjon under innspillingen. Foto: All Over Press
FULL FART: Craig spiller inn sin fjerde Bond-film. Her er han i aksjon under innspillingen. Foto: All Over Press Vis mer
POPULÆR ROLLE: Den kommende Bond-filmen blir det 24. i rekken. Foto: Stella Pictures
POPULÆR ROLLE: Den kommende Bond-filmen blir det 24. i rekken. Foto: Stella Pictures Vis mer

Det melder britiske The Sun, som skriver at Craig fikk problemer etter at han spilte inn en slåssescene til filmen.

Ulykken skjedde inne i filmstudiet Pinewood.

- Bond-sjefene må ha fått panikk. De har så utrolig mye å rekke før deadline, og noe slikt skaper kaos i kalenderne. Alle statistene fikk rett og slett beskjed om å dra hjem, fordi Daniel har skadet et kne, sier en kilde til avisen ifølge Contactmusic.com.


Kneskaden skal imidlertid ikke være av den alvorlige sorten, og det er forventet at innspillingene er i gang igjen i løpet av uken.

- Daniel Craig skadet kneet sitt under innspillingen av en kampscene til Spectre. Han kommer til å stille til innspilling på lørdag igjen, sier en talsperson fra produksjonen.

Spectre blir Daniel Craig sin fjerde film som James Bond, etter at han spilte i filmene «Casino Royale», «Quantum of Solace» og «Skyfall».

Filmen har verdenspremiere i november 2015.


LES OGSÅ: Klarer ikke lese egne manus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer