Stoppet av politiet

Lindsay Lohan er tilbake bak rattet - da bør fotgjengerne se opp!

OMRINGET: Slik er en vanlig dag for "Bobby"-baben. Foto: All Over Press
OMRINGET: Slik er en vanlig dag for "Bobby"-baben. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke alltid like lett slippe unna hissige paparazzier. Men trenger man å kjøre over dem?

Nylig utløste partyløven Lindsay Lohan (20) som vanlig en biljakt av dimensjoner da hun befant seg på Manhattan i New York, hvor hun hadde kost seg sammen med kollega Jude Law (34).

Innen turen var omme, hadde lovens lange arm sett seg nødt til å gripe inn - og en fotograf var blitt kjørt til sykehuset i ambulanse!

For etter at den styrtrike jenta hadde besøkt nattklubben Butter natt til i går, prøvde hun desperat å riste av seg fotografene.

Ifølge New York Post kjørte hun flere ganger på rødt lys. Til slutt ble hun stoppet av politiet utenfor lukusushotellet Gansevoort, skriver Aftonbladet.

Ifølge skuespilleren selv hadde fotografen kastet seg opp på panseret og deretter falt i bakken. Men fotografen, Giovanni Arnold, påstår at stjernen i sinne kjørte over ham!

Nå forteller han at det vanker en anmeldelse på hele verdens ”Mean Girl”...

Tidligere har Lohan uttalt at hun frykter at hun vil lide Dianas skjebne. Diana døde i en bilulykke i 1997 etter å ha blitt jaktet på av fotografer ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer