David Beckham:

Stoppet av politiet på familieferie

David Beckham fikk en kalddusj under ferieturen til Amalfikysten.

ULOVLIG: David Beckham var ikke helt oppdatert på reglene i Italia. Foto: Adam Davy / Pa Photos
ULOVLIG: David Beckham var ikke helt oppdatert på reglene i Italia. Foto: Adam Davy / Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere fotballspiller og nåværende superkjekkas David Beckham (46) har vært et verdenskjent navn helt siden han entret rampelyset på begynnelsen av 90-tallet.

Da han i 1997 begynte å date Victoria Beckham (47), som da hadde etternavnet Adams, tok det ikke lang tid før de ble et av de mest ettertraktede parene i kjendisverdenen.

Paret, som har vært gift i over 20 år, er fortsatt populære og de får oppmerksomhet for det meste de gjør. Som for eksempel når en av de stoppes av politiet.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Ulovlig vannlek

For tiden er 46-åringen og familien på ferie i Italia, nærmere bestemt Amalfikysten. Der nyter de late dager på en mest sannsynlig ganske luksuriøs yacht.

Men idyllen fikk en liten kalddusj. Beckhams to yngste barn, Cruz (16) og Harper Seven (10), lekte seg med vannscooter, mens han selv lå å slikket sol på dekk.

Problemet er bare at man må være 18 år for å kjøre vannscooter i Italia.

Det tok derfor ikke lang tid før en politibåt kjørte opp til siden av yachten for å få slutt på ulovlighetene. Det melder The Sun.

Ifølge vitner til nettstedet skal politiet ha drevet med utspørring av den pensjonerte fotballspilleren i hele 45 minutter.

Det samme vitnet forteller at Harper og Cruz hadde vært ute på vannscooterne i knappe fem minutter før politiet dukket opp. Beckham reagerte umiddelbart og fikk hanket inn barna.

- Både Harper og Cruz hadde på seg redningsvest, og de holdt seg nærme yachten så et er vanskelig å se hva problemet er, la kilden til.

Selv om politiet tok en lang prat med 46-åringen, skal det imidlertid ha virket som det var en vennlig tone. Politiet skal ha spurt om et bilde, og avslutningsvis ga de hverandre en knyttnevehilsen.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

Italia-bryllup?

Med på ferieturen var også Victoria, Romeo (18), eldstemann Brooklyn (22) og hans forlovede Nicola Peltz (26). Hele Beckham-familien var altså samlet i nydelige Amalfikysten.

Det ryktes imidlertid at Brooklyn og Nicola dro rundt og tittet på ulike bryllupssteder mens de var i Italia.

Paret ble sammen i januar 2020. I slutten av februar det samme året skrev The Mirror at 22-åringen hadde store planer om å forlove seg med skuespillerkjæresten.

En måned senere kom det frem at de to skulle bli samboere i New York, hvor Nicola hadde en egen leilighet.

På sommeren i fjor tok de imidlertid forholdet et steg videre. På Instagram avslørte Beckham at han hadde fridd til kjæresten - og at han fikk et ja.

«For to uker siden spurte jeg min sjelevenn om å gifte seg med meg, og hun sa ja! Jeg er den lykkeligste mannen i verden. Jeg lover å være den beste ektemannen og faren til våre barn en dag. Elsker deg, babe», skrev han under bildet.

For en måneds tid siden ble det også kjent at paret hadde kjøpt sin første bolig sammen. Boligen, som fint kan omtales som et herskapshus, er på hele 5 000 kvadratmeter og det unge paret måtte punge ut hele 90 millioner norske kroner for huset.

Sånn sett har de nok plass til å ha bryllupsfesten i sitt eget hjem også, hvis jakten i Italia ikke ledet frem til noe. Men det gjenstår å se. Det man likevel kan gå ut ifra, er at bryllupet kommer til å bli storslagent, og ikke minst - ekstremt dyrt.

LES OGSÅ: Internett koker over dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer