FERDIG: Dr. Drew Pinsky sier han ikke orker mer «Celebrity Rehab», etter at (øverst fra venstre) Jeff Conaway, Joey Kovar, Mindy McCready, Mike Starr og Rodney King døde etter å ha vært med i programmet. Foto: FameFlynet
FERDIG: Dr. Drew Pinsky sier han ikke orker mer «Celebrity Rehab», etter at (øverst fra venstre) Jeff Conaway, Joey Kovar, Mindy McCready, Mike Starr og Rodney King døde etter å ha vært med i programmet. Foto: FameFlynetVis mer

Stopper TV-show etter fem dødsfall

- Jeg orker ikke mer, sier programlederen.

SEOGHØR.NO: Etter at fem deltagere har mistet livet, forteller Dr. Drew Pinsky at det er slutt for VH1-serien «Celebrity Rehab», som i Norge sendes på TV 2 Bliss.

- Jeg har ingen planer om å gjøre dette lenger. Jeg er lei av å ta all kritikken, det er helt latterlig, forteller Pinsky ifølge RadarOnline.com.

I februar tok countrystjernen Mindy McCready sitt eget liv etter flere år med psykiske problemer og rusmisbruk. Hun var nummer fem i rekken.

Tidligere hadde deltagerne Jeff Conaway, Rodney King, Mike Starr og Joey Kovar også mistet livet.

Kroppsbygger og realitystjerne Kovar døde i fjor av en overdose, bare 29 år gammel, mens «Grease»-stjernen Conaway døde i 2011 av kraftig lungebetennelse. Han hadde vært med i to sesonger av TV-serien.

Samme år døde Alice in Chains-bassist Mike Starr av en overdose, mens Rodney King hadde kokain, alkohol og marihuana i blodet da han ble funnet død i sitt svømmebasseng i 2012.

- Jeg orker ikke mer. Rodney King dør av et hjerteinfarkt, og jeg må ta skylden? forteller programleder Pinsky til radioprogrammet Zach Sang & The Gang.

LES OGSÅ: Fem deltagere døde på tre år