«Love Island»

Stopper «Love Island»-innspilling

Etter planen skulle innspillingen av realityserien begynne på Gran Canaria i januar, men grunnet corona blir dette satt på vent.

FULL STOPP: Innspillingen, som skulle starte i januar, er nå stoppet. Det er på grunn av de nye coronatiltakene. Foto: TV 2

FULL STOPP: Innspillingen, som skulle starte i januar, er nå stoppet. Det er på grunn av de nye coronatiltakene. Foto: TV 2

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Coronasituasjonen her til lands og i Europa blir stadig mer alvorlig, og fredag formiddag kom det blant annet en rekke strenge tiltak for å hindre spredningen av coronaviruset i hovedstaden.

Blant tiltakene som skal gjelde i Oslo fra mandag kl. 24:00, er at treningssentre, kinoer, teatre, lekeland, bowlinghaller og liknende stenges ned. I tillegg innføres det full skjenkestopp og alle innendørs arrangementer skal opphøre, utenom begravelser og bisettelser.

Kort tid etter pressekonferansen kommer det fram at corona har satt kjepper i hjula for TV 2-programmet «Love Island». VG melder nemlig at innspillingen er stoppet.

Uansvarlig

Innspillingen skulle etter planen foregå på Gran Canaria i januar, men dette blir altså ikke noe av.

Overfor avisen forklarer programredaktør Kathrine Haldorsen at til tross for at produksjonsselskapet ITV har lagt omfattende og gode smittevernplaner, som de har følt seg trygge på, vil det være uansvarlig av TV 2 å sende deltakere og crew ut av landet.

- Per i dag fraråder også UD reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land frem til 15. januar. Som norsk mediehus følger TV 2 selvsagt slike reiseråd, fortsetter Haldorsen til avisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer