Stopper datterens modellkarriere

Cindy Crawford vil beskytte datteren fra moteverdenen.

<strong>MODELLDEBUTERTE:</strong> Cindy Crawfords ti år gamle datter Kaia debuterte i fjor som modell for Versace, men moren mener hun er for ung for en modellkarriere. Foto: All Over Press
MODELLDEBUTERTE: Cindy Crawfords ti år gamle datter Kaia debuterte i fjor som modell for Versace, men moren mener hun er for ung for en modellkarriere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Cindy Crawford (45) var en av verdens største modeller på 1980- og 90-tallet. Etter at karrieren tok av i 20-årene prydet hun forsider over hele verden og viste frem luksusklær på catwalken.

I fjor debuterte Cindys ti år gamle datter Kaia som modell for Versaces barneklær.

Kaia ble fotografert i et sort skjørt og skinnjakke for klesmerkets barnekolleksjon for barn opp til 12 år. Selv om kampanjen var en suksess setter nå 45-åringen en stopper for datterens modellkarriere – i hvert fall inntil videre.

- Akkurat nå er hun for ung til å skaffe seg en karriere. Det er ikke en gang en håndfull med jobber for en 10-åring, sier Crawford til The Daily.

Selv var tobarnsmoren 16 år da hun ble oppdaget og mener at datteren må vente minst syv år til før hun eventuelt satser på modellyrket.

- Hvis hun er 17 år og fortsatt vil prøve seg, så selvfølgelig, hva kan jeg si?

Crawfords uttalelser kommer nok som dårlige nyheter for Versace-sjef Donatella som var svært fornøyd med 10-åringens bilder.

- Som sin mor, har Kaia en spesiell gave og kameraet elsker henne.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Barna kom inn mens vi hadde sex  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer