FIKK ROSENDE ORD: Madonna er Taylor Swifts store idol, og hun visste nesten ikke hvor hun skulle gjøre av seg da hun fikk høre at popdronningen hadde skrytt av henne. Her er begge stjernene på den røde løperen under nattens Grammy award. Foto: All Over Press
FIKK ROSENDE ORD: Madonna er Taylor Swifts store idol, og hun visste nesten ikke hvor hun skulle gjøre av seg da hun fikk høre at popdronningen hadde skrytt av henne. Her er begge stjernene på den røde løperen under nattens Grammy award. Foto: All Over PressVis mer

- Stopp! Jeg besvimer!

Taylor Swift friket ut da hun fikk høre hva Madonna synes om henne.

SEOGHØR.NO: Da Grammy Awards gikk av stabelen i Los Angeles natt til mandag var det meste som kunne krype og gå av artister samlet for å feire seg selv og musikkbransjen.

Stjernene strålte side om side på den røde løperen, og Madonna (56) vakte oppsikt med sitt frekke matadorinspirert Givenchy-antrekk.

Den legendariske sangfuglen, som holdt et forrykende show i løpet av prisutdelingen, stoppet opp til et intervju med reporteren Shaun Robinson, og fortalte blant annet at hun elsker Taylor Swift.

- Hun skriver noen sykt catchy poplåter. Jeg klarer ikke å få dem ut av hodet, skrøt Madonna av den 31 år yngre artisten, ifølge UsWeekly.com.

Videre fortalte hun hvilken låt som er favoritten hennes.

- Den hvor hun knurrer midt i sangen, og blir litt gal.

I tillegg liker firebarnsmoren også «Shake It Off».

Møtte hverandre backstage

Noen få minutter etter at Madonna hadde gått videre, dukket hovedpersonen selv opp for å slå av en prat med Robinson.

Da reporteren forteller Taylor at popdronningen akkurat sa noen veldig hyggelige ting om henne, friker 25-åringen ut foran kamera.

- Stopp! Jeg besvimer. Du kan ikke... Ikke jug!, sier Swift og gjemmer fjeset i hendene.

- Å Gud! Å Gud! Jeg har vært så redd for å møte henne for det hadde betydd så mye for meg. Da hun først sa noe hyggelig om meg i pressen for et par uker siden, så tenkte jeg: «Dette kan umulig være sant. Det er for godt til å være sant», forteller hun entusiastisk.

Se intervjuet med Swift her.

Etter at Grammy-showet var ferdig fikk Taylor til sin store overraskelse og glede endelig møte idolet sitt backstage.

De to artistene tok også et bilde sammen som Madonna senere postet på sin Instagram-profil.

- Stopp! Jeg besvimer!

 

En starstruck Swift fulgte deretter opp med å dele følgende melding med fansen på Twitter:

LES OGSÅ: Kim og Kanye stjal showet med tafsing og klining