«Hotel Cæsar»:

Stopp for «Hotel Cæsar»

TV 2 har besluttet å ikke bestille en ny sesong. 

STOPP: TV 2 har besluttet å ikke bestille en ny sesong av dramaserien «Hotel Cæsar», som har vært å se på kanalen siden 1998. Foto: TV 2
STOPP: TV 2 har besluttet å ikke bestille en ny sesong av dramaserien «Hotel Cæsar», som har vært å se på kanalen siden 1998. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): TV 2 varsler fredag morgen at de ikke kommer til å bestille en ny sesong av den dramaserien «Hotel Cæsar».

Over 3000 episoder er blitt sendt siden oppstarten i 1998, og drap, rusproblemer og heftige intriger har vært noe seerne har fått bryne seg på.

- Det stemmer at vi ikke har bestilt en ny sesong av Hotel Cæsar nå, men for TV 2 så betyr ikke dette at eventyret er over, sier dramasjef i kanalen, Christopher Haug, i en pressemelding.

Fallende fanskare

Programmet vil bli sendt ut året, og kanalen skal ta en løpende vurdering på nye episoder av serien neste sesong.

- Før den tid, så minner jeg på at det er mange timer igjen med nye Hotel Cæsar episoder på Sumo. Det er verdt å følge med fremover, for det er en forrykende sesong som vises nå, forteller Haug.

Selv om det fortsatt finnes mange dedikerte «Cæsar»-fans rundt om, har programmes seerskare de siste årene falt betraktelig. TV 2-sjefen forteller imidlertid at dette ikke betyr siste spiker i kista for programmet.

- Jeg minner om at det ikke er første gang man pauser innspillingen av «Cæsar», sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer