STOP BILDENE: Julia Roberts vil at tabloidene skal slutte å ta bilder av hennes og andre kjendisers barn. Foto: All Over Press
STOP BILDENE: Julia Roberts vil at tabloidene skal slutte å ta bilder av hennes og andre kjendisers barn. Foto: All Over PressVis mer

Stopp bildene av barna!

Julia Roberts mener tabloidene må slutte å trykke bilder av kjendisbarn.

SEHER.NO: "Pretty Woman"-stjernen Julia Roberts (40) ber tabloidaviser-og magasiner slutte å trykke bildene de tar av kjendisbarn, skriver CBS4denver.com.


Oscar-vinneren ønsker nemlig å beskytte privatlivet til både sine tre barn og de av andre celebriteter fra paparazzifotografer.


- Jeg føler bare at det er så utrolig nedverdigende hvordan de oppfører seg, og jeg hater det faktum at jeg må legge mye av min energi og mine tanker rundt det å bli stresset på grunn av dette, sier Roberts.


Skuespillerinnen, som har tvillingene Hazel and Phinnaeus (2) og sønnen Henry (6. mnd)med ektemann Danny Moder,  skjønner ikke hva som er så underholdende med bildene av kjendisbarna.


- Det er ingen annen grunn til at det blir tatt bilder av kjendisbarn enn den at andre skal kunne se på de og tenke "åh, de var søte". Jeg synes ikke aviser eller blader burde publisere slike bilder. Jeg har et kjempeproblem med det. Jeg har også problemer i forhold til det at når jeg bærer sønnen min rundt i en "slynge" så tror mediene med en gang at jeg forsøker å gjemme han fra offentligheten. Det er ikke slik i det hele tatt. Han er en baby og jeg bærer han rundt. Det er helt umenneskelig å forfølge en dame når hun har med seg sine barn, sier filmstjernen.


Roberts klarer heller ikke helt skjønne hvorfor folk er så opptatt av livet til de rike og kjente.


- Alle er vi jo like. Hvorfor kan ikke samfunnet skjønne dette? At vi alle er like? Noen har bare litt kulere jobber. Jeg blir fortsatt stresset når jeg snur meg og ser noen med et kamera, avslutter hun.


LES OGSÅ: - Roberts vil bli husmor