PUPP: - De stinker, sier Razzie-akadademiet om Sharon Stones bryster. Selv er skjønnheten svært stolt av fordelene sine. Foto: All Over Press
PUPP: - De stinker, sier Razzie-akadademiet om Sharon Stones bryster. Selv er skjønnheten svært stolt av fordelene sine. Foto: All Over PressVis mer

Stone struttet stolt

Sharon Stone troppet opp uten BH samme dag som brystene hennes ble kåret til Hollywoods styggeste.

Tvilsom tittel!


SE VIDEO: Derfor er de nominerte!

SEHER.NO: Dagen før de nominerte til prestisjetunge Oscar ble offentliggjort, slapp menneskene bak The Annual Golden Raspberry Awards - eller Razzies som utdelingen oftest blir kalt - sin egen liste.

LES MER: Her er de Oscar-nominerte!

Et trofé fra Razzie-komiteen går til de aller verste filmprestasjonene i Hollywood, og i år er det Sharon Stone og hennes to bryster som får gjennomgå mest av alle.

Stones pupper vil "konkurrere" om tittelen Årets verste filmpar mot disse:
Tim Allen og Martin Short i "Santa Clause 3"
Nicolas Cage og bjørnekostymet i "Wicker Man"
Hilary og Haylie Duff i "Material Girls"
Shawn Wayans og enten Kerry Washington eller Marlon Wayans i "Little Man"

Tirsdag troppet imidlertid struttende Stone opp på kjendisrestauranten The Ivy i Hollywood - og en BH kunne de oppmøtte se langt etter. Kanskje ville Sharon bevise at hun absolutt ikke bryr seg om Razzie- kommentaren "De stinker!"?

SE VIDEO: Razzie-akademiet forklarer hvorfor

For utenom å være nominert for å være eieren av Årets verste filmpar, har hun også blitt nominert i seks andre kategorier, deriblant for Verste film, Verste kvinnelige skuespiller og Verste oppfølger for filmen "Basic Instinct 2".

- Jeg har hatt de samme brystene hele mitt voksne liv, har Sharon stolt uttalt tidligere.

Noe mindre stolt virker det ikke som om hun kommer til å bli med det første - til tross for den spesielle nominasjonen ...

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.