BLE BANKET OPP: Axel Stoltenberg er visepresident i russens hovedstyre, men ble selv angrepet med balltrær og stein av medruss natt til torsdag. Foto: Faksimile russen.no
BLE BANKET OPP: Axel Stoltenberg er visepresident i russens hovedstyre, men ble selv angrepet med balltrær og stein av medruss natt til torsdag. Foto: Faksimile russen.noVis mer

Stoltenbergs sønn banket opp

Axel Stoltenberg ble overfalt av medruss med balltre.

SEHER.NO: Statsminister Jens Stoltenbergs sønn Axel ble natt til torsdag banket opp, da en gruppe Asker-russ angrep russebilen hans med stein og balltrær.

En av Stoltenbergs kamerater, Petter Gautnebb, sier til Ullern Avis Akersposten at over 30 russ var involvert i angrepet, som førte til at to stykker måtte sendes på legevakten.

Axel Stoltenberg - som sitter som visepresident i russens hovedstyre, skal ikke ha vært blant disse, men skal ha blitt mørbanket.

- Jeg har snakket med ham etterpå og han slapp unna med blåmerker, sier Simen Jøraandstad - som også var med på bussen - til avisa.

Da Stoltenberg og hans venner prøvde å lukke dørene på russebussen, begynte angriperne å kaste store steiner gjennom vinduene. Flere skal ha blitt truffet da steinene kom susende.

Ifølge Gautnebb er bussen nå helt ramponert, og vennegjengen tviler på om de får solgt den igjen.

Medlemmene på Stoltenbergs russebuss skal tidligere ha vært i bråk med nattens angripere, men ifølge Gautnebb har det aldri vært så alvorlig som nå.

– En hos oss fikk knekt nesen av flere Asker-russ forrige helg, og det skjedde i bussen vår, forteller Simen Jøraandstad til Ullern Avis Akerposten. 

Han sier det også går rykter om at de skal ha knust en rute på Asker-russens buss, men avviser at de har noe med det å gjøre.

Hverken Axel Stoltenberg eller statsminister Jens Stoltenberg har hittil vært tilgjengelig for kommentar i saken.
LES OGSÅ: Russelåt om glamourverdenen.