TRE GENERASJONER: Her er Jens, Thorvald og Axel (18) samlet. De var nylig å besøkte fangeleiren i Polen hvor faren til Thorvald satt under krigen.  Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør
TRE GENERASJONER: Her er Jens, Thorvald og Axel (18) samlet. De var nylig å besøkte fangeleiren i Polen hvor faren til Thorvald satt under krigen. Foto: Geir Egil Skog, Se og HørVis mer

Stoltenberg hjerteoperert

Jens Stoltenberg hadde all grunn til å ikke ha hele hodet med seg under den siste dagen av statsbesøket i Kina.

SEHER.NO Statsminister Jens Stoltenberg (48) ble kraftig kritisert da han på slutten av Kina-besøket plutselig måtte gå i midten av en forestilling. Kritikerne mente Jens fornærmet Kina.


Nå ser det imidlertidig ut at Jens hadde all grunn til å være litt distrahert den kvelden. Hans gode støttespiller og far Thorvald ble nemlig hjerteoperert samme kveld.


- Jeg kan bekrefte at jeg lå på sykehus. Der ble jeg blokket. Det er en operasjon der blodårene blir utvidet for å hindre blodpropp, forteller Thorvald til Se og Hør Weekend.


Operajonen var livsviktig for Thorvald (78) - og heldigvis var den vellykket.


- Det var den absolutt. Ellers ville nok ikke vi ha snakket sammen nå, sier han selv.


Jens har som kjent et veldig nært forhold til sin far, og da er det ikke unaturlig at en slik operasjon går inn på en.


- Det som skjedde den kvelden, var at det hadde vært et ekstremt tett program, og at hans far skulle gjennomgå en operasjon, sier statsministerens kommunikasjonssjef Trude Måseide.


Jens Stoltenberg ville ikke selv kommentere hva som hendte i Kina.  


Les mer resten av intervjuet i Se og Hør.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.