SKRYTER AV VENNEN: Jens Stoltenberg var blant gratulantene da  hans tidligere regjeringskollega Trond Giske feiret 50 år. Her er de sammen ved en tidligere anledning. Foto: Scanpix
SKRYTER AV VENNEN: Jens Stoltenberg var blant gratulantene da  hans tidligere regjeringskollega Trond Giske feiret 50 år. Her er de sammen ved en tidligere anledning. Foto: ScanpixVis mer

Jens Stoltenberg og Trond Giske

Stoltenberg feiret Giske på 50-årsdagen

- Trond er fortsatt et ungt menneske!

På samme måte som på 40-årsdagen sin, ble den storslagne villaen til kunstneren Elisabeth Werp (58) på Ormøya i Oslo, åstedet for 50-årsdagen til Trond Giske.

I den mørke og regnfulle novemberkvelden sivet det barokkmusikk ut av vinduene, som en varm velkomst til de mange gjestene som kom for å hylle Arbeiderpartiets nestleder.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om 50-årsfeiringen til Trond Giske og se bilder fra festen. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om 50-årsfeiringen til Trond Giske og se bilder fra festen. Faksimile: Se og Hør Vis mer

– Hva tenker du om at Trond nå er 50 år og en moden mann?

– Til det vil jeg svare ganske enkelt: Trond er fortsatt er ungt menneske! slo Jens fast med et godt og vennlig smil, til Se og Hør.

I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du se bilder fra 50-årsfesten.

Med samboeren Haddy N’jie (37) som medvertinne, fikk Trond Giske virkelig en dag for minneboken.

Den siste dagen i mars kunne AP-politiker Trond Giske (49) og TV-profil Haddy N'jie (37) ønske datteren Maria velkommen til verden.

Giske har datteren Una (13) fra et tidligere forhold, og han har flere ganger åpnet seg om at livet som småbarnsfar nå er svært annerledes enn da han ble pappa første gang.

Giske har tidligere sagt til Dagbladet at han er svært fornøyd med den nye tilværelsen - til tross for mange våkenetter.

- Jeg trives med å være småbarnspappa igjen, men jeg merker at det er mer slitsomt enn det var for 13 år siden, da Una kom. Før kunne jeg bare riste av meg søvnmangelen, nå koster det litt mer. Men det er like fantastisk å bli pappa igjen som første gang.

SAMBOER: Trond Giske er samboer med programleder Haddy N'jie. I mars fikk de datteren Maria sammen. Foto: Scanpix
SAMBOER: Trond Giske er samboer med programleder Haddy N'jie. I mars fikk de datteren Maria sammen. Foto: Scanpix Vis mer

- Når Una er ferdig med videregående, begynner Maria i skolen, så jeg skal ha barn i skolen i 26 år, og får anledning til å følge skoleverket tett, sier han til avisen.

For to år siden avslørte N'jie hvordan vennskapet utviklet seg til kjærlighet mellom dem to:

- Vi ble kjent gjennom felles venner. Det var ikke noe «første blikk»-greie. Det var vel sånn det vanligvis skjer: Man er litt i samme kretser, og på samme arrangementer. Og så blir man bedre venner, og så plutselig: «å, jøss», sa TV-profilen og sangeren til VG.

LES OGSÅ: Trond Giske ble pappa igjen