- Stolt over at jeg aldri har gjort noe med kroppen min

Men supermodellen Heidi Klum utelukker ikke muligheten.

<strong>NATURLIG SKJØNNHET:</strong> Heidi Klum ser fantastisk ut og har aldri gjort noe for å forandre utseende sitt.  Foto: All Over Press
NATURLIG SKJØNNHET: Heidi Klum ser fantastisk ut og har aldri gjort noe for å forandre utseende sitt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Heidi Klum (38) har vært i medienes søkelys de siste månedene etter at ekteskapet med sangeren Seal tok slutt i januar. Supermodellen er kjent som en av verdens vakreste kvinner og får nok ikke problemer med å finne seg en ny mann.

Selv etter fire barn ser 38-åringen helt fantastisk ut, og ifølge Heidi selv er ansiktet og kroppen hennes helt naturlig.

- Spør meg igjen når jeg er 65, men jeg er stolt av å kunne si at jeg aldri har gjort noe med kroppen min. Kirurgi ser ikke bra ut, spesielt på unge jenter, sier hun til magasinet Allure.


Klum vil ikke nevne navn, men sier hun stadig ser eksempler på stygge plastiske inngrep i filmbyen.

- Jeg vil ikke si hvem, men ofte tenker jeg «Wow, jeg husker deg for fem år siden da du var så vakker, og nå…hvem er denne personen?» Jeg vet om kvinner halvparten så gamle som meg operer seg, men hva skal de gjøre når de blir 40 og 50?


Og selv om hun er fornøyd med sin naturlige kropp forteller Klum at moteindustrien ikke alltid ga henne jobber på grunn av formene hennes.

- Jeg prøvde å få jobber i Paris, Berlin og New York, men de ville ikke ansette meg. Jeg var for formfull og litt for lav. Jeg var ikke tykk på noen måte, men det gjorde meg forlegen.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi sørger begge over bruddet   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer