Stolt over å være en del av mannens karriere

- Ekteskapet vårt er fantastisk, sier Katie Holmes om forholdet til Tom Cruise.

STOLT KONE: Katie Holmes sier hun er stolt over alt ektemannen har oppnådd - og over å være en del av hans karriere. Her er ekteparet, som har 5-års bryllupsdag i høst, avbildet under premieren på Tom Cruise' film «Knight And Day». Foto: Stella  Pictures
STOLT KONE: Katie Holmes sier hun er stolt over alt ektemannen har oppnådd - og over å være en del av hans karriere. Her er ekteparet, som har 5-års bryllupsdag i høst, avbildet under premieren på Tom Cruise' film «Knight And Day». Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespiller Katie Holmes (32), kjent fra blant annet «Dawson's Creek» og «Batman Begins», kan 18. november feire at hun har vært gift med superkjendis Tom Cruise (49) i fem år.

Tidligere har ryktene gått om hvorvidt 32-åringen er lykkelig i ekteskapet med scientologi-fantasten. Men Katie avliver nå alle spekulasjoner - eller forsøker i hvert fall.

- I november har vi vært gift i fem år og forholdet vårt er fantastisk.

- Ektemannen min har laget utrolige filmer som har hatt stor betydning for verden, og derfor er også jeg en del av det nå. Jeg er stolt over det og det er greit, lyder hennes litt spesielle uttalelse til ShowbizSpy.

Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun skal brunetten angivelig slite med å få gode roller etter at hun giftet seg og fikk datteren Suri (5). Om dette stemmer, er det kanskje naturlig at hun trøster seg med Tom Cruise' suksess?

49-åringen er snart aktuell med «Mission: Impossible - Ghost Protocol», den fjerde filmen i serien. I 2003 var han nominert til Golden Glode for innsatsen i «Den siste samurai», og i 2008 gjorde han en beundringsverdig rolletolkning av motbydelige Les Grossman i komedien «Tropic Thunder».

Katie Holmes har de siste årene vært opptatt med å jobbe med sin egen kleskolleksjon, som hun starten sammen med stylisten Jeanne Yang. Med gode husmorgener og en kjærlighet til å sy, var en symaskin en naturlig bursdagsgave fra ektemannen Tom i fjor. Om slike gaver er årsaken til at ekteskapet tydeligvis går på skinner, vites ikke...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var en utrolig enkel rolle å spille