Stolt over å stå frem som bifil

- Jeg vil ikke måtte nekte for seksualiteten min for å være meg selv, sier Johnny Depps filmstjerne-kone.

KINOAKTUELL: Amber Heard er straks kinoaktuell i dramakomedien Magic Mike XXL sammen med blant annet Channing Tatum og Joe Manganiello. Her er hun på Hollywood-premieren sist uke.  Foto: NTB Scanpix
KINOAKTUELL: Amber Heard er straks kinoaktuell i dramakomedien Magic Mike XXL sammen med blant annet Channing Tatum og Joe Manganiello. Her er hun på Hollywood-premieren sist uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I februar giftet Amber Heard (29) seg med superstjernen Johnny Depp (52) i en hemmelig seremoni i Los Angeles.

Paret hadde da vært kjærester i tre år.

Før den vakre skuespilleren ble sammen med Depp, var hun i flere forhold med kvinner, og i 2010 stod Heard frem som bifil.

Nå forteller «Magic Mike XXL»-stjernen hvorfor hun valgte å dele om seksualiteten sin med resten av verden.

- På det tidspunktet kjente jeg ingen andre i min posisjon som var en kjent kvinnelig skuespiller, sier hun til The Times, ifølge The Independent.

- Jeg vil ikke måtte nekte for seksualiteten min for å være meg selv. Men jeg vil ikke bli definert av den heller. Jeg er fundamentalt imot å prøve å forandre meg selv for å bli populær. Jeg kunne ikke brydd meg mindre. Jeg kjemper, men det burde ikke være slik, sier Amber videre.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Siden 2012 har Heard vært sammen med kjekkasen Johnny Depp, men hun har tidligere hatt jentekjærester. Foto: All Over Press
FORELSKET: Siden 2012 har Heard vært sammen med kjekkasen Johnny Depp, men hun har tidligere hatt jentekjærester. Foto: All Over Press Vis mer

Uttalelesen kommer kort tid etter at USAs høyesterett kunngjorde at homofile nå har en grunnlovsfestet rett til å gifte seg med hverandre over hele landet.

Andre kjente Hollywood-stjerner som nylig har stått frem og snakket åpent om sin seksuelle legning er blant annet supermodellen Cara Delevingne (22) og skuespilleren Ellen Page (27).

Amber Heard, som sier hun forelsker seg i Depp om og om igjen, møtte ektemannen på settet til filmen «The Rum Diary» i 2011.

Året etter gikk han fra partneren gjennom 14 år, den franske skuespilleren og artisten Vanessa Paradis (42), som han har barna Lily-Rose (15) og Jack (12) sammen med.

LES OGSÅ: Dette bildet satte ny Instagram-rekord

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer