GA RÅD: Hun var alltid veldig opptatt av oss nye, hvordan vi hadde det og kom alltid med gode råd, sier Christian Strand (t.h.) om sin "Migrapolis"- kollega Karyn de Lane Bennett-Lund (midten) som fredag ble funnet død. Foto: NRK
GA RÅD: Hun var alltid veldig opptatt av oss nye, hvordan vi hadde det og kom alltid med gode råd, sier Christian Strand (t.h.) om sin "Migrapolis"- kollega Karyn de Lane Bennett-Lund (midten) som fredag ble funnet død. Foto: NRKVis mer

- Stolt over å ha fått jobbe med henne

Christian Strand sørger over sin avdøde kollega.

SEHER.NO: De ansatte i NRK sørget i dag over sin kollega Karyn de Laine Bennett-Lund etter at "Migrapolis"-programlederen ble funnet død fredag morgen.

Den populære TV-kvinnen ble ifølge Side2.no (ekstern lenke) funnet av to kolleger fra "Migrapolis" i sin leilighet, etter at de hadde fått hjelp av politiet til å ta seg inn.

"I kveld"-programleder Christian Strand (29) sier til Seher.no at han minnes Karyn som en god kollega, fra sin tid i "Migrapolis".

- Jeg husker Karyn best fra min tid som programleder i Migrapolis hvor vi hadde mange spennende og morsomme diskusjoner. Hun var alltid veldig opptatt av oss nye, hvordan vi hadde det og kom alltid med gode råd.

- Hun var streng når det kom til hva som var en god sak, men alltid rettferdig. Jeg er stolt over å ha fått jobbe med henne.

Bennett-Lund skal lenge ha slitt med sykdommen nyresvikt. Politiet sier til side2.no at de ikke anser dødsfallet som en politisak.

Bennett-Lund ble i dag hedret med en minnestund i NRK Østlandssendingen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Her er 71-kjendisene