Stolt av sin utro ektemann

Tori Spelling tar bladet fra munnen i personlig blogginnlegg.

STOLT KONE: Tori Spelling skriver på bloggen sin denne uken at hun er stolt over hvor mye ektemannen Dean McDermott har jobbet med seg selv etter utroskapen. Her er ekteparet avbildet på en fridag fra sine fire barn i midten av juli. Foto: Stella Pictures
STOLT KONE: Tori Spelling skriver på bloggen sin denne uken at hun er stolt over hvor mye ektemannen Dean McDermott har jobbet med seg selv etter utroskapen. Her er ekteparet avbildet på en fridag fra sine fire barn i midten av juli. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller og reality-stjerne Tori Spelling (41) var knust da det ble kjent at ektemannen Dean McDermott (47) hadde vært utro med en annen kvinne.

I sommer fortalte «True Tori»-stjernen imidlertid at hun og ektemannen forsøker å redde ekteskapet.

- Ting ser bedre ut nå. Akkurat som livet, er ekteskapet vårt et prosjekt som konstant må jobbes med, men vi beveger oss i riktig retning, uttalte hun i et intervju med TV-programmet «Good Morning America» da.

Og etter alt å dømme har ting bare fortsatt å forbedre seg, selv om Tori angivelig følger en ekstrem diett i kjølvannet av ektemannens utroskap. I hvert fall om man skal tro «Beverly Hills 90210»-stjernens offisielle blogg.

- Som dere alle vet, har familien vår vært igjennom mye det siste året. Jeg er glad og stolt over å kunne fortelle at det går veldig bra med oss, og at Dean og jeg jobber veldig hardt for å gjøre forholdet vårt og familien vår bedre enn noensinne, skriver firebarnsmoren på bloggen sin.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEDAG: Lørdag hygget Spelling-McDermott-familien seg på stranden i Malibu, California. Her er Tori sammen med barna Liam og Stella.  Foto: Stella Pictures
FAMILIEDAG: Lørdag hygget Spelling-McDermott-familien seg på stranden i Malibu, California. Her er Tori sammen med barna Liam og Stella. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er stolt av Dean, over alt arbeidet han har gjort med seg selv, skriver hun rosende om mannen, som tidligere i år la seg inn på en rehabiliteringsklinikk.

Tori Spelling og ektemannen, som har latt TV-seerne følge ekteskapsproblemene i «True Tori», har barna Liam Aaron (7), Finn Davey (snart 2), Hattie Margaret (snart 3) og Stella Doreen (6). 

LES OGSÅ: Sjekk hardkjøret Baasmo Christiansen var igjennom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer