Stolt av nakenscenen

Splitter naken og med skarpladd pistol er Ane Dahl Torp i skuddet som aldri før i filmen "Gymnaslærer Pedersen".

NY KJÆRSTE: Musiker og trompetist Sjur Miljeteig skal være Anes nye kjæreste. Foreløpig savner hun ikke barn, men antyder at det kan bli aktuelt senere i livet.
NY KJÆRSTE: Musiker og trompetist Sjur Miljeteig skal være Anes nye kjæreste. Foreløpig savner hun ikke barn, men antyder at det kan bli aktuelt senere i livet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lykkes med alt!

Ane Dahl Torp (30) og Kristoffer Joner (33) er to av våre heteste skuespillere for tiden, og i "Gymnaslærer Pedersen" går det ekstra hett for seg. Ikke minst når de kaster klærne.

- Ærlig talt. Jeg er veldig stolt av den scenen. Den er både utrolig morsom og original, og lignende har jeg ikke sett tidligere på film. Jeg er stolt over hvordan vi har løst den, sier Ane Dahl Torp.

Hun sammelingner det å være avkledd på film med en drøm der du plutselig står uten klær i butikken. - Det er visse likheter ved å møte på settet der alle andre har klær på seg, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer