<strong>NY KJÆRSTE:</strong> Musiker og trompetist Sjur Miljeteig skal være Anes nye kjæreste. Foreløpig savner hun ikke barn, men antyder at det kan bli aktuelt senere i livet.
NY KJÆRSTE: Musiker og trompetist Sjur Miljeteig skal være Anes nye kjæreste. Foreløpig savner hun ikke barn, men antyder at det kan bli aktuelt senere i livet. Vis mer

Stolt av nakenscenen

Splitter naken og med skarpladd pistol er Ane Dahl Torp i skuddet som aldri før i filmen "Gymnaslærer Pedersen".

Publisert
Sist oppdatert

Lykkes med alt!


Ane Dahl Torp (30) og Kristoffer Joner (33) er to av våre heteste skuespillere for tiden, og i "Gymnaslærer Pedersen" går det ekstra hett for seg. Ikke minst når de kaster klærne.


- Ærlig talt. Jeg er veldig stolt av den scenen. Den er både utrolig morsom og original, og lignende har jeg ikke sett tidligere på film. Jeg er stolt over hvordan vi har løst den, sier Ane Dahl Torp.


Hun sammelingner det å være avkledd på film med en drøm der du plutselig står uten klær i butikken. - Det er visse likheter ved å møte på settet der alle andre har klær på seg, sier hun.


Ved siden av å spille i stykket "Isslottet" på Teatret Vårt i Molde, har Ane Dahl Torp spilt inn en ny TV- serie på NRK, "Kodenavn Hunter". Hun er også med i spillefilmen "Uro" og den svenske filmen "Inga tårar" i tillegg til "Gymnaslærer Pedersen".

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer