- Stolt av kroppen min etter fødselen

Nadya Khamitskaya trente med babyen og fikk drømmekroppen i rekordfart etter fødselen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nadya Khamitskaya (29) var aldri i tvil om at hun ville være med i årets «Skal vi danse», selv om hun fikk hun sønnen Leon Mathias for et halvt år siden.

Forrige uke viste den disiplinerte danseløven at hun ikke har ligget på latsiden etter fødselen. Nadya hadde på seg et sexy, todelt antrekk som viste frem hennes svært veltrente mage.

- Jeg er stolt av kroppen min etter fødselen. Det er kostymeansvarlig som bestemmer antrekket. Jeg gjør det ikke for å vise kroppen, men det passet til dansen. Men jeg har ikke noe problem med å vise kroppen min verken da jeg var gravid eller nå etter fødselen, sier den flotte danseren til Seoghør.no. 

29-åringen avslører at hun fikk tilbake superkroppen med mye trening og streng disiplin.

- Da jeg var gravid var jeg veldig nøye med dietten. Jeg spiste bare det jeg kunne gi til babyen. Jeg ville ikke gi potetgull eller cola til en liten baby. Jeg spiste veldig sunt med tanke på ham, og det var bra for meg og.   

Khamitskaya tror det hjalp at hun var i god form også før fødselen.  

- Jeg har danset hele livet, og er det litt gener med i bildet. Jeg har ikke vært en eneste gang på treningsstudio etter fødselen, men trener mye med babyen. Stå i planke mens han leker under. Det viktigste er å være aktiv, forteller den flotte danseren. 

Det er ikke bare Nadya som har kommet i form. Hun har også lagt strenge føringer for dansepartner Vebjørn Sands trening og kosthold. Og kunstneren hadde allerede før første program gått flere kilo ned i vekt. 

Både Vebjørn og Nadya er konkurransemennesker som har gitt alt på treninger før danseprogrammet, selv om det har gitt dem flere skader underveis. 

- Vebjørn har gitt meg flere blåmerker og jeg har gitt ham noen også. Han får blåmerker når han gjør noe galt og jeg når det er i koreografien, har hun tidligere fortalt Seoghør.no.  
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er noe jeg ikke behersker  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer