BLE MAMMA: Imogen Thomas ble berømt som elskerinnen til fotballspiller Ryan Giggs. I dag konsentrerer hun seg om morsrollen for datteren Ariana.  Foto: Fame Flynet
BLE MAMMA: Imogen Thomas ble berømt som elskerinnen til fotballspiller Ryan Giggs. I dag konsentrerer hun seg om morsrollen for datteren Ariana. Foto: Fame FlynetVis mer

Stolt av kroppen etter fødselen

Imogen Thomas viste frem modellkroppen i åletrang kjole.

SEOGHØR.NO: I mars ble hun mor for første gang, og det er tydelig at Imogen Thomas (30) ikke har ligget på latsiden etter fødselen.

Fredag hadde den flotte modellen barnefri og benyttet anledningen til å kose seg på byen med gode venner. Thomas er tydelig stolt av kroppen etter fødselen og presset formene inn i en åletrang rød kjole. Den sexy brunetten la på seg rundt 13 kilo under svangerskapet, og antrekket avslørte at Imogen er på god vei tilbake til sin normale figur. 

- Jeg trodde aldri jeg skulle klare å miste all vekten. Det har vært et slit og til tider har jeg vært så utslitt at jeg gråt, har Thomas uttalt til magasinet Now. 

Den nybakte moren startet kvelden med drinker på May Fair Hotell i London før hun dro videre til restauranten Nobu. Datteren Ariana var ikke i nærheten, og sov muligens hjemme sammen med pappa Adam Horsley. 

I 2011 ble den britiske glamour-modellen avslørt som elskerinnen til den gifte fotballstjernen Ryan Giggs (39). Nå har hun startet et nytt kapittel og elsker sitt nye liv med kjæresten Adam. 

- Jeg er så glad for dette. Det som skjedde i fjor var fryktelig, men å finne kjærligheten igjen, for deretter å bli gravid, har forandret livet mitt, sa hun i fjor til avisen Sunday Mirror

LES OGSÅ: - Her er min nyfødte datter