STOLT: Hollywood-stjernen Melanie Griffith er i ekstase over at datteren Dakota Johnson har kapret den kvinnelige hovedrollen i den allerede kontroversielle filmen «Fifty Shades Of Grey». Her er de to avbildet sammen på «Dark Tourist»-premieren i L.A Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press
STOLT: Hollywood-stjernen Melanie Griffith er i ekstase over at datteren Dakota Johnson har kapret den kvinnelige hovedrollen i den allerede kontroversielle filmen «Fifty Shades Of Grey». Her er de to avbildet sammen på «Dark Tourist»-premieren i L.A Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over PressVis mer

Stolt av datterens S&M-rolle

Melanie Griffith uttrykker sin begeistring for datterens «Fifty Shades of Grey»-rolle.

SEOGHØR.NO: Mandag ble det kjent hvem som skal spille hovedrollene i filmatiseringen av den mye omtalte erotiske romanen «Fifty Shades of Grey», der såkalt S&M-sex står sentralt.

Forfatter E. L. James annonserte på sin hjemmeside at «Pacific Rim»-stjernen Charlie Hunnam (33) og Daktoa Johnson (23) skal spille mot hverandre i rollene som Christian Grey og Anastasia Steele.

Og én som i hvert fall er fornøyd med castingen er Melanie Griffith (56), som er moren til «21 Jump Street»-skuespiller Dakota.

Så fort nyheten var offentliggjort, tok «Lolita»-stjernen til Twitter for å uttrykke sin stolthet.
 
- Mitt vakre barn Dakota er blitt valg ut til å spille Anna Steele i «50 Shades»!!! Se opp verden! Her kommer hun!!! #stoltmamma, twitret Griffith begeistret mandag kveld.

Filmens produsent, Michael De Luca, er også full av lovord om Dakota og hennes mannlige motspiller. At valget falt på de to skyldes at det var en «utrolig kjemi» imellom dem.

- Auditionene deres var fantastiske, har han uttalt ifølge ContactMusic.

Daktoa Johnson er Griffiths eneste datter fra ekteskapet med artist og skuespiller Don Johnson (63). De to var gift i to perioder - først et halvt år i 1976, og deretter fra 1989 til 1996.

I mellomtiden var Griffith gift med skuespiller Steven Bauer (56), som hun fikk sønnen Alexander (28) med.

Siden 1996 har hun vært gift med «Zorro»-stjernen Antonio Banderas (53). De to har datteren Stella del Carmen (16) sammen.

LES OGSÅ: Forlovet knappe to år etter bruddet