Märtha Louise og Durek Verrett:

- Stoler på kongen

Åpner opp etter kongens uttalelser.

INTERVJU: Fredag stilte Märtha Louise og Durek Verrett opp i et eksklusivt intervju med TV 2. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
INTERVJU: Fredag stilte Märtha Louise og Durek Verrett opp i et eksklusivt intervju med TV 2. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et eksklusivt intervju med TV 2 snakker prinsesse Märtha Louise (50) og Durek Verrett (47) for første gang om kongens uttalelse angående sistnevnte.

Verrett har stått for flere omstridte uttalelser, blant annet rundt coronasykdom. Han har blant annet sagt at han ble smittet av viruset under et besøk i Norge, men nektet å la seg behandle da han hevdet en medaljong gjorde ham frisk.

Tidligere denne uken uttalte kong Harald seg for første gang om sin kommende svigersønns kontroversielle meninger.

I et intervju med NRK ble kongeparet konfrontert om Dureks uttalelser.

- Vi kommer til å snakke med ham. Det er kulturkollisjon vi merker nå, sa kongen på spørsmål fra NRK og NTB.

OPPRØRTE: Durek Verrett og Märtha Louise fortalte om motstanden de har møtt etter at de annonserte forlovelsen. Video: Instagram/@shamandurek Vis mer

Åpner opp

I intervjuet med TV 2 forteller Verrett at han har et godt forhold til kongen.

- Han er klok, har så mye kunnskap, er så snill og sympatisk, og virkelig forstår ting. Vi snakker ut om alt. Han lytter til meg og jeg lytter til ham, sier Verrett til TV 2.

Märtha Louise legger til at hun ikke var nervøs for å fortelle kongeparet om sin nye kjæreste.

- Jeg tror de er veldig glade når jeg er lykkelig. De har vært veldig sjenerøse og åpne, og omfavnet forholdet vårt, sier hun.

I intervjuet avslører de at de ennå ikke har snakket med kong Harald om uttalelsen om kulturkollisjon.

- Jeg stoler på hva han sier, og jeg vet at vi kommer til å snakke om ting, sier Verrett. Märtha Louise understreker at de er en familie som mener det er viktig å snakke sammen.

LES OGSÅ: Spår kjendisene: - Går hver sin vei

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer