STOLER IKKE PÅ MANNEN: - Jeg konkluderer med at jeg ikke stoler på noen i livet mitt bortsett fra moren min og hundene mine, sier Cheryl i et intervju med The Sunday Times, ifølge Mirror. Foto: All Over Press
STOLER IKKE PÅ MANNEN: - Jeg konkluderer med at jeg ikke stoler på noen i livet mitt bortsett fra moren min og hundene mine, sier Cheryl i et intervju med The Sunday Times, ifølge Mirror. Foto: All Over PressVis mer

- Stoler fremdeles ikke på Ashley

Utroskapsepisoden har satt sine spor i Cheryl Cole.

SEHER.NO: Ekteskapet mellom den britiske fotball-stjernen Ashley Cole (28) og "Girls Aloud"-sangeren og "X Factor"-dommeren Cheryl Cole (26) har ikke vært lett etter at paret ble rammet av hans utroskap i fjor.

Til tross for at paret tilsynelatende har ordnet opp i problemene sine, forteller fotballfruen ifølge Mirror i et intervju med The Sunday Times at hun fremdeles ikke stoler helt på ektemannen.
 
- Jeg konkluderer med at jeg ikke stoler på noen i livet mitt bortsett fra moren min og hundene mine, sier hun.

I intervjuet forklarer Cheryl at hun setter stor pris på sine hårete venner.

- Jeg er redd for å la folk vite hvor mye de betyr for meg, og det er skummelt at man kan elske en liten, hårete ting så mye.

26-åringen hevder imidlertid at ekteskapet med Ashley går på skinner, og hun har kun godord og si om ektemannen.

- Ingenting er under overflaten med ham. Ingenting er et problem, alt er enkelt og komfortabelt. Han er en ordentlig snill person, understreker hun.

Etter å ha tilgitt Ashley for utroskapen, skal Cheryl nå ha bestemt seg for at hun ønsker å stifte familie, og etter ryktene skal paret allerde ha planlagt å unnfange etter at den neste sesongen med "X Factor" er over, noe som vil si desember.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ
: Ble bitt i leppa av fan

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.