Stod sammen på scenen da bruddet ble kjent

Jan Eggum og Kaia Huuse sang om kjærlighet i Stavern samme dag som de sendte ut pressemelding om at de har gått fra hverandre.

STOD SAMMEN PÅ SCENEN: Jan Eggum og Kaia Huuse stod sammen på scenen i Stavern, da nyheten om at de har gått fra hverandre ble kjent torsdag. Foto: PRIVAT
STOD SAMMEN PÅ SCENEN: Jan Eggum og Kaia Huuse stod sammen på scenen i Stavern, da nyheten om at de har gått fra hverandre ble kjent torsdag. Foto: PRIVAT Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
PÅ STORDALEN-FEST: Jan Eggum og Kaia Huuse viste seg sist sammen på 16. mai-festen til Petter Stordalen. Da kom Kaia utkledd som russ, mens Jan kom i bunad.
PÅ STORDALEN-FEST: Jan Eggum og Kaia Huuse viste seg sist sammen på 16. mai-festen til Petter Stordalen. Da kom Kaia utkledd som russ, mens Jan kom i bunad. Vis mer

SEOGHØR.NO: Torsdag bekreftet artistparet Jan Eggum og Kaia Huuse i en pressemelding at de har gått fra hverandre etter 16 år.

Men selv om paret har gått hver sin vei privat, stod de sammen på scenen i Stavern, da bruddet ble kjent.

De to spilte for fullt hus på Hotel Wassilioff i Stavern, uten at publikum la merke til at det var en spesiell dag for de to artistene.

Publikum Seoghør.no har snakket med sier det blant annet ble sunget flere sanger om kjærlighet fra scenen.

- Jeg kan bekrefte at de var her. Det var en flott konsert. Eggum har spilt her flere ganger, men det var første gang Kaia Huuse var med, sier hotelldirektør Morten Christensen til Seoghør.no.

I pressemeldingen som ble sendt ut torsdag, skrev Eggum og Huuse ifølge VG at han og Huuse fortsatt er gode venner.

«Vi ønsker å fortelle at vi ikke lengre er kjærester. Vi er fortsatt gode venner og vil treffes hver uke både på jobb og privat», skriver paret.
 

Paret ble har vært kjærester siden 1998 og har barna Bastian og Hennika sammen.

Paret viste seg sist sammen på Petter Stordalens 16. mai -fest i Oslo.

Da kom Kaia utkledd i russedress, mens Jan Eggum kom i bunad.

- Det har vært mye fokus på aldersforskjellen vår, så vi synes det var morsomt at Eggum har sjekket opp en russ, sa Kaia Huuse til Seoghør.no på den røde løperen.

LES OGSÅ: - Vi er ikke lengre kjærester

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer