STJERNEMØTE: Ingeborg Heldal ble kjendis da hun i 1999 fikk møte USAs president Bill Clinton på Slottsplassen i Oslo under et statsbesøk. Ingeborg var den gang klasseforstander for 4A på Uranienborg skole. - Han er en flott mann, og jeg synes dette v Foto: SCANPIX
STJERNEMØTE: Ingeborg Heldal ble kjendis da hun i 1999 fikk møte USAs president Bill Clinton på Slottsplassen i Oslo under et statsbesøk. Ingeborg var den gang klasseforstander for 4A på Uranienborg skole. - Han er en flott mann, og jeg synes dette v Foto: SCANPIX Vis mer

Stod rosa og sort brud i Paris

Og deretter ble det bryllupsreise til svensk rockefestival.

SEHER.NO: Cosmopolitan-redaktør Ingeborg Heldal (35) er ikke lenger ledig på markedet. 30. mai ga hun kjæresten Halvor Haugen sitt ja i den norske ambassaden i Paris.

- Vi hadde bare med oss familie og forlovere, så vi skal ha en fest i Norge senere på sommeren. Det var kjempekoselig. Vi ble jo faktisk femten stykker, så det var ikke så få, forteller vakre Ingeborg til Seher.no.

Kjæresten fridde under fjorårets Sweden Rock Festival. Men å ha bryllupet i Paris var Ingeborgs idé.

- Jeg kan vel være ærlig å si at jeg tok styringen på Paris. Jeg ville ikke gifte meg i Tinghuset og ville ha en litt mer romantisk setting, så da ble det Paris.

Noen hvit brudekjole var det imidlertid ikke snakk om. Ingeborg valgte å stå rosa og sort brud i den franske hovedstaden.

- Jeg hadde på meg en sort og rosa kjole fra Max Azria for BCBG og femtitalls-hatt med blekrosa sløyfe og "Alexis-slør". Også hadde jeg på meg de mest fantastiskie skoene i hele verden - blekrosa satengsko fra Chanel, avslører 35-åringen.

Men det var ikke bare skoene som var i ekte "Sex og singelliv"-stil. Etter vielsen var det nemlig duket for lunch i hagen på fasjonable Plaza Athénée, hvor Carrie - spilt av Sarah Jessica Parker - bor sammen med sin russiske kjæreste i de to siste episodene av suksesserien.

- Det var det mest fantastiske av alt! Så selv om jeg gikk glipp av premieren på "Sex og singelliv" hadde jeg min egen episode på samme sted, så det var lettere å bære, ler Ingeborg.

Etter oppholdet i Paris bar det rett på bryllupsreise for de nygifte turtelduene.

- Den gikk til Sverige. Vi dro tilbake der det hele begynte - til Sweden Rock Festival. Heavy rock, øl og svensk skjærgård for alle penga - helt fantastisk! Vi har vært der år etter år og det er liksom blitt vår greie, jubler den nygifte redaktøren.

LES OGSÅ: Cosmopolitan-redaktør kårer årets brillebruker