Ivar og Frank Hesmyr Falander med konkurrentene Michelle Holm (29) og Cathrine Andersen (29) på premierefesten til TV 2s nye realityserie «Amazing Race» tirsdag. Foto: Stellapictures
Ivar og Frank Hesmyr Falander med konkurrentene Michelle Holm (29) og Cathrine Andersen (29) på premierefesten til TV 2s nye realityserie «Amazing Race» tirsdag. Foto: Stellapictures Vis mer

Sto frem som homofile samtidig

- Vi visste det var noe som ikke stemte på videregående, sier tvillingbrødrene Ivar og Frank Hesmyr Falander.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tvillingbrødrene Ivar og Frank Hesmyr Falander (26) kjemper om å vinne TV 2s nye realityserie «Amazing Race», og de to utgjør et sammensveiset team i konkurransen.

26-åringene har lik musikk-, kles- og filmsmak og har valgt samme utdannelse og karrierevalg. I tillegg er begge to homofile - og sto frem med legningen samtidig.

- Jeg ble forelsket i en mann da jeg var 21, og sa det tydelig. Da sa Frank det óg, selv om jeg visste det fra før av. Men før det hadde vi ikke snakket om det, sier Frank til VG.

Tvillingbrødrene vokste opp i Seljord i Telemark, men ingen av dem var klare for å stå frem som homofile på hjemstedet.

- Vi visste det var noe som ikke stemte på videregående, men jeg fant det ikke ut. I løpet av videregående hadde jeg bare jentekjærester. Det var ikke før vi flyttet hit til Oslo at vi begynte å snakke om det sammen, og vi kom tydelig ut, sier Ivar til VG.

I dag har Ivar og Frank begge kjærester.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kjipt at vi blir fremstilt som så dumme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer