JoJo Siwa:

Sto frem - røper kjæreste

Youtuberen fortalte nylig at hun er skeiv. Nå avslører 17-åringen også at hun har funnet drømmedama.

STO FREM: JoJo Siwa røper at hun har funnet kjærligheten. Foto: Charley Gallay/ Getty/ NTB
STO FREM: JoJo Siwa røper at hun har funnet kjærligheten. Foto: Charley Gallay/ Getty/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av januar delte youtuber JoJo Siwa (17), hvis egentlige navn er Joelle Joanie Siwa, et innlegg som fikk masse oppmerksomhet.

Danseren hadde nemlig på seg en t-skjorte hvor det sto «beste homofile kusinen noensinne», som hun hadde fått av kusinen sin.

Siden kunne hun fortelle at responsen var overveldende, og at hun var lykkelig over at hun hadde åpnet seg om legningen sin.

Røper kjæreste

Nå kommer Siwa med nok en oppdatering på privatlivet sitt, og det gjør hun i et intervju med talkshowverten Jimmy Fallon.

- Jeg har den mest fantastiske, nydelige, perfekte og vakreste kjæresten i hele verden. Det er ikke noe jeg skammer meg over, jeg har bare ikke vist det til internett ennå, sier hun.

Siwa forteller at hun brøt ut i tårer før intervjuet, og at kjæresten på telefon hadde lurt på hva som var galt.

- Jeg sa at 'jeg er bare så lykkelig nå fordi jeg kan dele det som gjør meg lykkeligst i verden, og det gjør hjertet mitt så glad', sier hun.

Hvem kjæresten er røper hun imidlertid ikke, men hun legger ikke skjul på at hun er veldig forelsket. 17-åringen avslører også at det var kjæresten som oppfordret henne til å dele legningen sin.

FLAUSE: Tiktok-stjerna Charli D'Amelio var kun fem millioner følgere unna hundre millioner da hun postet denne videoen sammen med familien sin. Det skulle hun kanskje ikke ha gjort. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Internett-stjerne

Siwa har tidligere forklart at hun ikke vil definere seg som det ene eller det andre.

- Årsaken til at jeg ikke kommer til å gi et svar er fordi jeg egentlig ikke vet svaret selv. Jeg synes mennesker er veldig bra og utrolige. Akkurat nå er jeg superglad og jeg vil dele alt med verden, men jeg vil også holde ting i livet mitt privat til de er klare for å bli delt med offentligheten, sa hun i slutten av januar.

Jojo Siwa ble berømt etter sin deltakelse i realityprogrammet «Dance Moms». Etter deltakelsen fortsatte hun med å etablere en karriere som YouTube-stjerne, sanger og underholder.

En rekke av musikkvideoene hennes har mer enn 100 millioner visninger, mens hitlåta «BOOMERANG», som ble utgitt i 2016 da Siwa bare var 13 år gammel, er nærmere en milliard visninger.

I fjor var hun å se på magasinet Times årlige liste over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden.

LES OGSÅ: Jameela Jamil står frem som skeiv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer