Stjernestripp for penger

Trenger du oppmerksomhet i en fei? Still opp naken i et blad, da vel!

AVKLEDD: Playboy har nesten aldri solgt så godt som da "Baywatch"-baben Carmen Electra stilte opp kun iført diamanter på forsiden deres ... Foto: Stella Pictures
AVKLEDD: Playboy har nesten aldri solgt så godt som da "Baywatch"-baben Carmen Electra stilte opp kun iført diamanter på forsiden deres ... Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SE BILDENE: Her er kjendisene som kler av seg for penger!

SEHER.NO: - Alle har en kropp, men alle blir tiltrukket av andre sin nakenhet, er det et ordtak som heter.

SE BILDENE: Nakne, gravide - og på forsiden!

I Hollywood er det ikke uvanlig å kle av seg på lerretet, og de sexy filmstjernene er derfor ettertraktet blant magasinene på glanset papir.

Det er ikke til å stikke under en stol at en avkledd kjendis på forsiden får bladet til å selge som varmt hvetebrød!

LES OGSÅ: Hugh Hefner dropper Kelly Osbourne

Mariah Carey er den siste som har kledd av seg for en god slump penger, og det har hun gjort i mannebladet Playboy. For å virkelig gjøre de intime avsløringene komplette, har hun også svart på 20 svært nærgående spørsmål. Hva hun avslører her får vi ikke vite før bladet slippes i USA 9. februar.

SE BILDET: Mariah blir Playmate

Scarlett Johansson, Sharon Stone, Carmen Electra og Eva Longoria har også kastet fillene for høyt betalte fotografer. Og kanskje blir Victoria Beckham den neste?

Herr og fru Becks er invitert til Hugh Hefners gedigne palass i byen - selvsagt ikke helt uten baktanker fra Playboy-mogulen.

- Jeg tror Hollywood kommer til å elske David og Victoria. Jentene mine har snakket om det, og de vil være helt sikre på at de to havner på gjestelista, forteller han.

Ifølge The Times har Hefner store planer for "Posh":

- Hun burde ta et fotoopptak med oss. Vi har store planer for henne. Vi tror hun kommer til å passe inn perfekt, forteller han avisa ...

Flere amerikanske nettsider skriver nå at den tidligere Spice Girls-stjernen allerede har takket ja til å stille opp - selvsagt mot en stor sum penger.

Her er andre kjendiser som stiller opp:
Nytt, sexy cover fra Demi
Havner Triana på Playboy-forsiden?
Christina på forsiden

Lyst til å havne på en forside selv? Her kan du havne på vår!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer