Stjernespekket Nesbø-premiere

Jo Nesbø gjorde en sjelden opptreden på den røde løperen.

PREMIEREKLARE: Jo Nesbø og Henrik Mestad tok turen til Klingenberg kino, da det var premiere på «Arme Riddere»  fredag kveld.  Foto: Lina Hekkli/Seher.no
PREMIEREKLARE: Jo Nesbø og Henrik Mestad tok turen til Klingenberg kino, da det var premiere på «Arme Riddere» fredag kveld. Foto: Lina Hekkli/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video fra premieren nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag kveld var det premiere på actionkomedien «Arme Riddere» på Klingenberg kino i Oslo. Store stjerner som Pia Tjelta, Mads Ousdal, Henriette Bruusgaard, Håvard Lilleheie, og Anne Marie Ottersen hadde møtt opp for å få med seg den norske premieren.

Filmen er basert på en historie av Jo Nesbø, og den vanligvis så mediesky krimforfatteren hadde tatt turen på kino sammen med hovedrolleinnehaver Henrik Mestad.

- Filmen handler om en surrete gjeng med selvhøytidelige karer. Jeg har bare sett deler på klippebordet, men jeg håper det er morsomt, samtidig som vi faktisk klarer å følge en thriller, sier Mestad til Seher.no. 
 
Jo Nesbø er i vinden som aldri før etter at det ble kjent at Hollywood-regissøren Martin Scorsese skal regissere Nesbøs suksessroman «Snømannen». Forfatteren hadde ikke mange kommentarer til pressen, men fortalte at han ikke hadde sett filmen tidligere.

«Arme Riddere» er en actionkomedie om en kameratgjeng som vinner i tipping. Når de skal fordele premien oppstår det problemer og det hele ender i flere brutale drap.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Leonardo DiCaprio som Harry Hole?  
Se video fra premieren her!


[obj:media:10437]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer