Stjernespekket musikkvideo fra BBC

Nok en gang stiller kjendisene opp til inntekt for veldedighet.

STØTTER: Pharrell Williams, Florence Welch og Dave Grohl er noen noen av artistene som har lånt stemmen sin til den nye versjonen av The Beach Boys-låten «God Only Knows» fra 1966 til inntekt for «Children in Need». Foto: Stella Pictures
STØTTER: Pharrell Williams, Florence Welch og Dave Grohl er noen noen av artistene som har lånt stemmen sin til den nye versjonen av The Beach Boys-låten «God Only Knows» fra 1966 til inntekt for «Children in Need». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: BBC Music har i disse dager sluppet en reproduksjon av den velkjente The Beach Boys-låten «God Only Knows» fra 1966 til inntekt for «Children in Need».

Med seg på laget har BBC Music fått The Beach Boys-medlem Brian Wilson (72), i tillegg til noen av musikkindustriens hotteste navn.

Pharrell Williams (41), Chris Martin (37), Florence Welch (28), Sam Smith (22), Elton John (67), Dave Grohl (45) fra Foo Fighters, Stevie Wonder (64) og gutta i boybandet One Direction er noen av artistene som har lånt stemmene sine til låten.

I 1997 gjorde BBC et lignende artistprosjekt, da de reproduserte Lou Reed-låten «Perfect Day». Også den gang gikk pengene til «Children in Need» - og ifølge GalleonNews klarte låten å bringe inn over 20 millioner kroner.

Du kan selv støtte det veldedige formålet ved å laste ned låten fra iTunes her (ekstern lenke).

Hør låten i sin helhet, og se den stjernespekkede musikkvideoen under:

LES OGSÅ: Solgte bryllupsbildene for mer enn 20 millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer