Aksel Lund Svindal:

Stjernespekket møte i Finnmark

Superalpinisten Aksel Lund Svindal slo seg sammen med Bjørn Dæhlie og «Gutta på tur».

NYE EVENTYR: Aksel Lund Svindal drar med Arne Hjeltnes (t.v) og Bjørn Dæhlie i de ny «Gutta på tur»-episodene som kommer på TV 2 til høsten. Foto: TV 2
NYE EVENTYR: Aksel Lund Svindal drar med Arne Hjeltnes (t.v) og Bjørn Dæhlie i de ny «Gutta på tur»-episodene som kommer på TV 2 til høsten. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Til høsten kan du glede deg til nye episoder med legendariske «Gutta på tur» på TV 2.

Nylig gjorde Arne Brimi (49) og Vegard Ulvang (53) de første opptakene da de blant annet besteg Galdhøpiggen sammen med langrennshelten Petter Northug (31).

Nå har den populære kvartetten fått med seg enda en skikonge, nemlig alpint-esset Aksel Lund Svindal (34) - og denne gangen har turen gått til nasjonalparken Seiland i Finmark.

- Aksel er en av våre største norske idrettshelter, og en kar som vi hadde lyst til å bli bedre kjent med, forteller Arne Hjeltnes via TV 2.

Saken fortsetter under bildet.

Skitur og fiske

- Han er snart klar for et imponerende comeback etter skade, og vi er veldig stolte over at han hadde lyst til å bli med oss på tur før han starter sesongforberedelsene for alvor, fortsatte Hjeltnes.

Svindal har blant annet vært med de tidligere langrennsstjernene Dæhlie og Ulvang på skitur til Seilands høyeste punkt, Seilandstuva som ligger 1078 meter over havet.

- Det er fint å kunne vise fram en del av Norge som er ukjent for veldig mange, sier Hjeltnes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer