Stjernespekket avskjed

Oprah Winfrey er invitert og Kevin Costner skal holde tale i Whitney Houstons begravelse.

<strong>HOLDER TALE:</strong> Kevin Costner skal holde tale i Whitney Houstons begravelse på lørdag. De spilte mot hverandre i den romantiske thrilleren «The Bodyguard» fra 1992.   Foto: Stella Pictures
HOLDER TALE: Kevin Costner skal holde tale i Whitney Houstons begravelse på lørdag. De spilte mot hverandre i den romantiske thrilleren «The Bodyguard» fra 1992. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag tar verden farvel med sangstjernen Whitney Houston som døde 48 år gammel natt til søndag. Familie, venner og fans har tatt det tragiske dødsfallet svært tungt og synes et stort talent ble revet bort altfor tidlig.

Houston var et forbilde for mange og var på 1980- og 90-tallet en av verdens største stjerner. Lørdag begraves Houston i hjembyen New Jersey og det er ventet å bli en stjernespekket begravelse.

Stjerner som Elton John, Beyoncé, Jay Z, Bill Cosby og talkshowdronningen Oprah Winfrey er invitert i begravelsen.

Whitneys medspiller i filmsuksessen «The Bodyguard», Kevin Costner (57) er ventet å holde tale om sin gamle kollega.

Houston skal også hedres med sang og superstjernene Aretha Franklin, Alicia Keys og Stevie Wonder er forventet å synge i kirken.

Stjernen døde på et hotellrom på Beverly Hilton i Los Angeles, men ble mandag fraktet tilbake til hjembyen Newark i New Jersey.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Krangler om begravelsen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer