Stjernespekket artistdugnad for flyktninghjelp

Flere av Norges største artister og svenske Carola slår seg sammen for å hjelpe flyktninger.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hele 35 norske artister og svenske Carola Häggkvist er med på den nye sangen «Når båten seiler inn» (Kjøp den her på iTunes). Kjendisene har samlet seg å hjelpe medmennesker i nød, og alle inntekter går uavkortet til Kirkens Nødhjelps arbeid for flyktninger.

Se videoen og hør sangen øverst i saken!

Disse artistene er med på sangen: Carola Häggkvist, Alexander Rybak, Bjarne Brøndbo, Ole Edvard Antonsen, Arve Tellefsen, Jan Eggum, Maria Haukaas Mittet, Trine Rein, Elisabeth Andreassen, Hanne Krogh, Helene Bøksle, Didrik Solli-Tangen, Mia Gundersen, Øivind Elgenes, Christian Ingebrigtsen, Inger Lise Rypdal, Gaute Ormåsen, Marian Aas Hansen, Rune Larsen, Tor Endresen, Maria Arredondo, Rita Eriksen, Nora Foss Al-Jabri, Martin Halla, Torstein Sødal, Nordic Tenors, Oslo Gospel Choir, Sølvguttene, The Voice-koret og Oslo Soul Children.

- Gir meg sterke bilder på netthinnen

Med ett barn hjemme og ett i magen lar Maria Haukaas Mittet (36) seg påvirke av de sterke inntrykkene av mennesker på flukt.

– Det er forferdelig å se på, og gir meg sterke bilder på netthinnen. Samtidig er det viktig å få med seg at det virkelig skjer, sier Maria til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer