<strong>MOT STJERNESTATUS:</strong> Choi Sung-Bongs opptreden på Korea's Got Talent har gjort ham til stjerne. Foto: Choi Sung-Bong
MOT STJERNESTATUS: Choi Sung-Bongs opptreden på Korea's Got Talent har gjort ham til stjerne. Foto: Choi Sung-Bong Vis mer

Stjerneskuddet var alene fra han var fem år

Choi Sung-Bong sov på offentlige toaletter. Nå har han millioner av fans. Se videoen alle snakker om.

Publisert
Sist oppdatert
Se videoen nederst i saken!

SEHER.NO: Choi Sung-Bong har fått millioner av tårevåte fans etter at han viste seg fram under «Korea's Got Talent».

Da den vordende artisten fremførte «Nella Fantasia» i talentshowet, satt publikum og dommere med tårer i øynene fra første sekund.

Grunnen til det var selvsagt sangen, men også hans livshistorie. Sung-Bong fortalte til TV-kameraene at han ble behandlet dårlig på fosterhjemmet han bodde på, så han rømte som femåring.

- Fra jeg var fem år gammel var jeg alene. Jeg levde av å selge tyggegummi og energidrikker på gata, og sov på trapper og på offentlige toaletter, sa han.

Og da han begynte å synge var det nærmest umulig å ikke bli rørt. Dommerne gråt, og sendte ham enstemmig videre i konkurransen.

Bare på nettstedet YouTube er Sung-Bongs opptreden blitt en super-hit, og er sett av nesten tre millioner mennesker. Dersom en tredjedel av Sør Koreas innbyggere fulgte med på TV, kan man legge til drøye 15 millioner til.

Fortsetter det slik i samme tempo, er det ikke lenge før koreaneren er en verdensstjerne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Måtte utsette bryllupet

Se videoen her:


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer