Stjernesalg på eBay

Det finnes ikke den ting du ikke kan kjøpe på nettet.

HÅR: Alt kan selges på eBay, inkludert Britney Spears' avbarberte lokker. Foto: All Over Press
HÅR: Alt kan selges på eBay, inkludert Britney Spears' avbarberte lokker. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SE BILDENE: Gi bud på kjendisenes ting!

SEHER.NO: Det finnes snart ikke den ting som ikke kan kjøpes på nettauksjonen eBay.

Denne uka kom nyheten om at astronaut-bleia drapsforsøk-tiltalte Lisa Nowak brukte da hun skulle "ta en prat" med fienden Colleen Shipman, faktisk ble lagt ut for salg på nettauksjonen.

Har du kjøpt kjendisting på nettet? Svar til høyre.

Dessuten ble Britney Spears ihjelfargede lokker lagt ut for salg samme sted - og enkelte ville gi flere millioner for de avbarberte fjonene ...

Folk er faktisk villige til å gi mye, og også mer, for å få tak i Jerry Seinfelds tyggegummiklyse, Angelina Jolies hårbørste, Barbara Streisands hoppeball, Elvis' teskje og Will Ferrels bibel!

Og hva sier du til at Lindsay Lohan frøs ned blindtarmen sin i frykt for at noen ville selge den?

- Det er mange ensomme personer som kjeder seg der ute, forteller forfatteren av boka "The 100 Best Things I've Sold on eBay", Lynn Dralle til Usatoday.com.

- Når du er helt besatt av å få informasjon om favorittkjendisen din, gjør du mer og mer ekstreme ting for å føle deg nær stjernen, sier psykolog og medforfatter av boka “Celebrity Worshippers: Inside the Minds of Stargazers”.

- Derfor bruker folk tusenvis av penger på slikt ...

Til høyre kan du se noen av de rareste kjendistingene som har blitt lagt ut for salg - og som har blitt solgt for høye summer umiddelbart.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer