<strong>NYBAKTE FORELDRE:</strong> Quentin Tarantino og kona Daniela Pick kunne lørdag ønske sitt første barn velkommen. Foto: NTB Scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Quentin Tarantino og kona Daniela Pick kunne lørdag ønske sitt første barn velkommen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Quentin Tarantino:

Stjerneregissør (56) fikk sitt første barn

Parets sønn kom til verden lørdag.

Publisert
Sist oppdatert

I slutten av august kom nyheten om at den 56 år gamle stjerneregissøren Quentin Tarantino ventet sitt første barn med den 21 år yngre modellkona, Daniela Pick.

- Daniela og Quentin Tarantino er veldig glade over å kunngjøre at de venter barn, uttalte en representant for stjerneparet til E! News.

Nå har parets første barn kommet til verden. Det melder flere amerikanske medier, deriblant Page Six.

- Daniella og Quentin Tarantino er glade for å kunngjøre fødselen av deres første barn. En liten gutt, opplyser en representant for stjerneparet, til Page Six.

Ifølge The Jerusalem Post kom parets nyfødte sønn til verden 22. februar og ble født i Tel Aviv i Israel.

MAMMAKROPPEN: I Khloé Kardashians program «Revenge Body», forteller hun om tiden etter fødsel. Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

Intimt bryllup

Tarantino og Daniela Pick, som er datteren til den israelske sangeren og låtskriveren Tzvika Pick (70), møttes for første gang i 2009 da Tarantino var i Israel for å promotere kultklassikeren «Inglourious Basterds».

Duoen fant raskt tonen, men forlovet seg ikke før i 2017. Et år senere giftet de seg.

- De giftet seg i et intimt og privat bryllup med nære venner og familie hjemme hos seg i Los Angeles, uttalte parets representant den gang til E! News.

Ifølge kjendisnettstedet var det bare tjue gjester til stede i bryllupet, og bruden hadde på seg en hvit brudekjole designet av Dana Harel.

<strong>PRIVAT BRYLLUP:</strong> Stjerneparets bryllup var intimt, og det skal bare ha vært tjue gjester til stede. Foto: NTB Scanpix
PRIVAT BRYLLUP: Stjerneparets bryllup var intimt, og det skal bare ha vært tjue gjester til stede. Foto: NTB Scanpix Vis mer

36 år gamle Pick er stjerneregissørens første kone, noe som kanskje ikke er så rart siden han tidligere har uttalt at han fokuserer mye på jobben sin.

- Her er greia. Når jeg lager en film, gjør jeg ingenting annet. Da handler alt om filmen. Jeg har ingen kone. Jeg har ingen barn. Ingenting kan komme i veien for meg. Hele verden kan gå til helvete og brenne opp i flammer. Jeg bryr meg ikke. Dette er livet mitt, fortalte Tarantino til GQ i 2009.

Likevel utelukket han ikke at han kunne gifte seg i fremtiden.

- Jeg sier ikke at jeg aldri kommer til å gifte meg eller få barn før jeg er 60, men jeg har så langt tatt et valg om å få gå denne veien alene. For dette er min tid. Dette er min tid til å lage film, fortsatte han.

Sto ansikt til ansikt med innbruddstyver

Tarantino står bak suksessfilmer som «Django Unchained», «Pulp Fiction» og «Kill Bill», og er en svært anerkjent regissør. Å være en stjerne i Hollywood har imidlertid ikke bare fordeler, og det har Tarantino tidligere fått erfare.

I 2018 opplevde han nemlig å bli robbet av innbruddstyver. Den ubehagelige hendelsen skal ha funnet sted i totiden på natten, og 56-åringen skal ha vært hjemme da to innbruddstyver tok seg inn i hjemmet hans.

Ifølge kilder til TMZ skal innbruddstyvene ha kommet seg inn i huset gjennom et vindu. Tarantino skal ha våknet opp av de mystiske lydene, og deretter begynt å lete rundt i huset for å finne ut av hvor lydene kom fra.

«Kill Bill»-regissøren skal plutselig ha stått ansikt til ansikt med de to innbruddstyvene, og ifølge nettstedet skal han ha konfrontert dem, og fått dem til å flykte ut fra huset hans.

TMZ skrev videre at tyvene likevel skal ha rukket å få med seg smykker og noen andre eiendeler fra hjemmet til stjerneregissøren.

LES OGSÅ: Hollywood-stjernen dukket brått opp i Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer