<strong>SPILLER ADVOKAT:</strong> Sean Combs - bedre kjent som P. Diddy - blir tirsdag å se som advokat i spenningsserien CSI: Miami. Foto: All Over Press
SPILLER ADVOKAT: Sean Combs - bedre kjent som P. Diddy - blir tirsdag å se som advokat i spenningsserien CSI: Miami. Foto: All Over Press Vis mer

Stjernerapper gjester CSI: Miami

Tirsdag kan du se P. Diddy i en noe uvanlig rolle...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I tirsdagens episode av CSI: Miami på TVNorge, gjør rapperen Sean Combs (40), bedre kjent som P. Diddy, en gjesteopptreden som en ung og lovende aktor.

Combs har blitt verdenskjent for musikken sin, men nå vil han også gjøre en karriere på skjermen.

Ifølge People spiller Combs rollen som advokaten Derek Powell i tirsdagens episode, og rapperen skal selv ha insistert på rollen.

- Jeg vil ikke spille en musiker, og jeg vil ikke spille kriminell - ingen av de typiske tingene. Jeg vil spille en advokat, skal han selv ha forklart produsentene bak serien, ifølge People.

Dette er imidlertid ikke første gangen 40-åringen prøver seg som skuespiller. Han har tidligere medvirket blant annet i storfilmen "Monster's Ball".

CSI: Miami ser du på TVNorge tirsdag klokken 21.30.


Vibelønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901! 

LES OGSÅ: - Jeg har funnet kirken


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer