TRUES MED HALSHUGGING: Både Madonna og Britney skal ha mottatt drapstrusler fra en islamistisk terrorgruppe. Foto: All Over Press
TRUES MED HALSHUGGING: Både Madonna og Britney skal ha mottatt drapstrusler fra en islamistisk terrorgruppe. Foto: All Over PressVis mer

Stjerner trues på livet

Både Madonna og Britney skal ha mottatt drapstrusler fra en islamistisk terrorgruppe.

SEHER.NO: Terrorgruppen som står bak trusslene skal blant annet ha uttalt at de ønsker å  hugge av hodene til de to superstjernene, skriver Aftonbladet.

Truslene kommer frem i boken ”Schmoozing with Terrorists: From Hollywood to the Holy Land Jihadists Reveal their Global Plans – to a Jew!”.

Årsaken til drapstruslene skal ifølge terrorgruppen være at Madonna og Britney opptrer og oppfører seg som prostituerte for å selge flest mulige plater.

Britney har opptil flere ganger blitt avbildet truseløs, mens Madonna har poserte naken som ung og nå opplever at hennes private nakenbilder er på avveie.

– Om jeg treffer disse horene skal det bli en ære å være den første til å hugge hodene av Madonna og Britney Spears for at de sprer sin satanistiske kultur mot islam, utaler  Muhammad Abdel-Al, som er leder for den palestinske terroristgruppen "Popular Resistance Committees".

LES OGSÅ: - Sprøytet seg selv på fly