Stjerner til salgs

Det er mye man kan få for penger, og superstjerner er bare noe av det du kan få for en fin slump av dem.

FEST: Hvem vil du ha? Paris til over en halv million kroner, eller Carmen for halvparten? Foto: AP/Scanpix
FEST: Hvem vil du ha? Paris til over en halv million kroner, eller Carmen for halvparten? Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nå melder Femalefirst at rikmannsjenta Paris Hilton (25) og Playboy-baben Carmen Electra (34) skal arrangere hver sin nyttårsfest i enten Miami, New York eller Los Angeles for dem som kan bla opp det de vil ha.

SE HER: Carmen vil kun ha jenter fremover.

For en natt med Hilton må du fjerne 600.000 kroner fra kontoen din, og i tillegg kommer eventuelle utgifter og et snertent privatfly.

Sexy Electra nøyer seg derimot med  "bare" 300.000 - alt inkludert ...

LES OGSÅ: Thomas og Harald leier ut kjendis-kolleger!

- Hvem vil vel ikke at Paris skal arrangere fest for dem? Hun har rykte på seg for å arrangere de mest legendariske festene, forteller en kilde til Bang.

- Men folk kommer til å stusse seg over prisen, og de kommer til å lure på hvorfor hun ikke har bedre ting å gjøre på nyttårsaften enn å arrangere fest for fremmede.

Det å leie ut kjendiser er helt vanlig i både USA og i Norge. Mens man her til lands kan leie seg alt i fra Tommy Steine til Mari Maurstad, kan du i USA blant annet kan få Kevin Federline til å rappe til deg for 50.000 kroner.

Trolig er det mer populært å få en feststemt Carmen Electra på besøk til 300.000 ...Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer