Jessica Biel og Justin Timberlake:

Stjerneparets hysteriske bilde setter fyr på nettet

Jessica Biel og Justin Timberlakes Halloween-kostymer tar av i sosiale medier.

MASSIV OPPMERKSOMHET: Justin Timberlake og Jessica Biel deler begge bilder fra halloween. Kostymene deres tar av på Instagram. Foto: NTB Scanpix
MASSIV OPPMERKSOMHET: Justin Timberlake og Jessica Biel deler begge bilder fra halloween. Kostymene deres tar av på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke fikk den amerikanske skuespilleren Jessica Biel (37) mange til å sperre opp øynene da hun under et intervju med Jimmy Fallon (45) avslørte at hun ikke var særlig stor fan av NSYNC på 90-tallet.

Ifølge The Huffington Post begynte det hele med at programlederen viste Biel et intervju hun gjorde hos ham i 1999, hvor hun blant annet kunne fortelle at hun egentlig ikke hørte på musikken til boybandet.

- For å være ærlig så hører jeg ikke noe særlig … Jeg har ikke … Jeg mener, jeg vet hvem de er, selvsagt, og jeg har hørt om dem og hørt musikken, sa hun for 20 år siden, og fortsatte:

- Jeg tror ikke jeg eier noen av cd-ene deres. Jeg er ikke en stor fan, men de er kule, tror jeg?

Disse uttalelsene var det mange som reagerte på ettersom Biel faktisk er gift med NSYNC-stjernen Justin Timberlake (38) i dag. Duoen giftet seg i 2012, og har sønnen Silas Randall (4) sammen, og blir på mange måter sett på som et av Hollywoods mest solide par.

- Bra spilt

Og at intervjuet Biel gjorde både i 1999 og i forrige uke har fått mye oppmerksomhet, er det liten tvil om. Nå kan det se ut til at hun har måttet betale for sine egne uttalelser. I hvert fall hvis vi skal tro innlegget hennes på Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer