<strong>MASSIV OPPMERKSOMHET:</strong> Justin Timberlake og Jessica Biel deler begge bilder fra halloween. Kostymene deres tar av på Instagram. Foto: NTB Scanpix
MASSIV OPPMERKSOMHET: Justin Timberlake og Jessica Biel deler begge bilder fra halloween. Kostymene deres tar av på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jessica Biel og Justin Timberlake:

Stjerneparets hysteriske bilde setter fyr på nettet

Jessica Biel og Justin Timberlakes Halloween-kostymer tar av i sosiale medier.

Publisert

Forrige uke fikk den amerikanske skuespilleren Jessica Biel (37) mange til å sperre opp øynene da hun under et intervju med Jimmy Fallon (45) avslørte at hun ikke var særlig stor fan av NSYNC på 90-tallet.

Ifølge The Huffington Post begynte det hele med at programlederen viste Biel et intervju hun gjorde hos ham i 1999, hvor hun blant annet kunne fortelle at hun egentlig ikke hørte på musikken til boybandet.

- For å være ærlig så hører jeg ikke noe særlig … Jeg har ikke … Jeg mener, jeg vet hvem de er, selvsagt, og jeg har hørt om dem og hørt musikken, sa hun for 20 år siden, og fortsatte:

- Jeg tror ikke jeg eier noen av cd-ene deres. Jeg er ikke en stor fan, men de er kule, tror jeg?

Disse uttalelsene var det mange som reagerte på ettersom Biel faktisk er gift med NSYNC-stjernen Justin Timberlake (38) i dag. Duoen giftet seg i 2012, og har sønnen Silas Randall (4) sammen, og blir på mange måter sett på som et av Hollywoods mest solide par.

SUPERKLUBB: Disse fire startet alle sine karrierer som barn i tv-serien «The Mickey Mouse Club». Se klipp fra Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlakes første opptredener på tv. Vis mer

- Bra spilt

Og at intervjuet Biel gjorde både i 1999 og i forrige uke har fått mye oppmerksomhet, er det liten tvil om. Nå kan det se ut til at hun har måttet betale for sine egne uttalelser. I hvert fall hvis vi skal tro innlegget hennes på Instagram.

I anledning Halloween har nemlig 37-åringen delt bilder hvor hun er kledd ut som ingen ringere enn ektemannen slik han så ut da boybandet hadde sin storhetstid.

«Det er dette som skjer når du innrømmer på tv at du ikke kan noen av NSYNC sine sanger og du er gift med Justin Timberlake», skriver hun på Instagram, og fortsetter:

«Bra spilt ektemann, bra spilt».

Hva Biel legger i den siste setningen har hun ikke forklart, men mye kan tyde på at dette er en revansj fra Timberlakes side. Innlegget har fått enorm oppmerksomhet i sosiale medier, og i skrivende stund er det likt nesten 700 000 ganger.

<strong>DEN GANG DA:</strong> Mange husker nok Justin Timberlake med disse lyse krøllene. Her i 2000. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Mange husker nok Justin Timberlake med disse lyse krøllene. Her i 2000. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Helt ærlig, så ser du bedre ut, skriver en følger i kommentarfeltet.

- Jeg må få vite om dette er den originale jumpsuiten, skriver en annen, mens en tredje skriver at skuespilleren «vinner Halloween».

Justin Timberlake på sin side er utkledd som en mikrofon ved siden av kona. Han har også delt det aktuelle bildet med sine 56,5 millioner Instagram-følgere.

Hot par

Jessica Biel ble oppdaget som modell allerede som tolvåring. Modellkarrieren førte til flere reklamejobber, før hun som 14-åring kapret rollen som Mary Camden i tv-serien «Den Syvende Himmel».

Siden den gang har 37-åringen spilt i en rekke filmer og serier, og regnes som en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere. Det samme gjelder for hennes berømte ektemann, som etter NSYNC har fått en solid skuespillerkarriere.

I et intervju med People i fjor fortalte skuespilleren hemmeligheten bak det suksessfulle ekteskapet.

- Kommunikasjon, kommunikasjon, kommunikasjon, fortalte hun og la til:

- Evnen til å være veldig ærlig om hva du føler og hva du trenger. Og bare det å kunne snakke veldig åpent med partneren din. Det er det som har fungert for oss så langt. Jeg kommer aldri til å snakke om noen andres forhold, men slik gjør vi det.

LES OGSÅ: - Kan gifte meg i denne kjolen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer