Chrissy Teigen og John Legend på basketballkamp:

Stjerneparets date gikk ikke helt som planlagt

«Et renessanse-maleri».

UHELL: Chrissy Teigen og ektemannen John Legends fikk seg mildt sagt en overraskelse da de var på date. Foto: NTB Scanpix
UHELL: Chrissy Teigen og ektemannen John Legends fikk seg mildt sagt en overraskelse da de var på date. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tirsdag spilte basketstjerna Dwyane Wade (37) sin siste kamp for Miami Heat, og blant publikum var superparet Chrissy Teigen (33) og John Legend (40).

Godt plassert på første rad var ekteparet ute på en aldri så liten date-night, og de så ut til å storkose seg - før ting tok en overraskende vending.

Underveis i kampen gikk nemlig Wade inn for et skudd - men bommet - før han mistet balansen og falt over Teigen og Legend.

Øyeblikket ble fanget av en fotograf fra avisa Miami Herald, og bildet har gått sin seiersgang på internett de siste dagene - med god grunn. Teigen holder nemlig et glass i hånden, og innholdet blir sølt utover ektemannen, mens basketstjerna ligger langflat og forvirra i parets fang.

Onsdag tok Chrissy Teigen til Twitter, som hun ofte gjør, og kommenterte det humoristiske øyeblikket. Miami Herald tagget nemlig Teigen i innlegget, og lurte på om hun kanskje ønsket en kopi.

«Hei, Chrissy Teigen, si fra hvis du vil ha en kopi av dette», skrev avisa på Twitter.

Den norskættede modellen responderte med en emoji som gråter av latter, og ga bildet en passende beskrivelse:

«Et renessanse-maleri».

John Legend har også tatt til Twitter for å vitse om hendelsen. Han har lagt ut en video fra kampen, der kona tørker han i ansiktet mens hun åpenbart ler.

«Jeg har fortsatt drinken min», skriver han humoristisk til videoen.

Dwyane Wade har foreløpig ikke kommet med noen kommentar til uhellet.

Gikk viralt

Dette er ikke første gang Chrissy Teigen har vært i sentrum for humoristiske bilder på Twitter. I 2015 gikk et bilde av henne viralt, etter at reaksjonen hennes ble filmet mens ektemannen mottok en av prisene under Golden Globe-utdelinga.

33-åringen hadde nemlig et noe spesielt uttrykk i fjeset, og det tok ikke lang tid før bildet av henne gikk verden rundt.

Mange synes nemlig at ansiktsuttrykket hennes fikk det til å se ut til at hun var rørt, lei seg og hadde vondt på én gang.

Selv ble Teigen overrasket over hvor fort bildet gikk viralt, noe hun kommenterte i to Twitter-meldinger.

«Det har gått fem minutter og jeg er allerede en meme», skrev hun først, etterfulgt av: «Sorry, jeg har ikke øvd på gråteansiktet mitt, okei?».

Senere samme dag la hun ut et bilde av seg selv og ektemannen der hun gjorde narr av sitt eget uttrykk. Bildet var uten tekst, kun med gråtende emojier - passende nok!

View this post on Instagram

😥😥😥😥😥😥😥😥😥

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

LES OGSÅ: Nå svarer J-Lo på utroskapsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer