Patrick J. Adams og Troian Bellisario:

Stjerneparet venter sitt første barn

Paret har hovedrollene i filmen «Clara», men snart blir det nok en annen som får hovedrollen hjemme.

BLIR FORELDRE: Skuespillerne Patrick J. Adams og Troian Bellisario venter sitt første barn. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Skuespillerne Patrick J. Adams og Troian Bellisario venter sitt første barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den kanadiske skuespilleren Patrick J. Adams (36) og «Pretty Little Liars»-skuespilleren, Troian Bellisario (32), var bare to av mange kjente personer som sto på gjestelista da hertuginne Meghan (37) og prins Harry (33) giftet seg tidligere i år.

Adams, som spilte sammen med hertuginnen i TV-serien «Suits», delte bilder fra bryllupet på sin Instagram-profil.

Freeloaders #royalwedding

Et innlegg delt av Patrick Adams (@halfadams)

Etter det kongelige bryllupet har flere spekulert i når hertuginnen og prinsen skal få barn. Om ikke de kongelige selv har satt i gang produksjonen, har enkelte av gjestene det.

Mandag ble det bekreftet at «Pretty Little Liars»-skuespilleren er gravid, ifølge nettstedet E! News.

Dette blir deres første barn.

Skjebnebestemt møte

Det var i 2009 at paret møttes for første gang under en skuespillerjobb.

- Vi spilte sammen i et stykke i Los Angeles som het «Equivocation». Hun fikk rollen som kjæresten min. Vi møttes, og så var det gjort, har Adams fortalt om deres første møte, ifølge Fame10.

Rundt fire år senere ble turtelduene forlovet, men det var ikke før i 2016 at de endelig ga hverandre sine «ja» på en romantisk strand i Santa Barbara, California, ifølge E! News.

Paret inviterte kun de nærmeste vennene sine, og bryllupet bestod av rundt 200 gjester, ifølge Cosmopolitan. Blant gjestene var hele «Pretty Little Liars»-gjengen til stede, med unntak av Shay Mitchell (31), som var opptatt med en filminnspilling.

På deres ett års bryllupsdag delte Adams dette bildet i sosiale medier:

Skjuler babymagen

Hittil har ingen av dem gått ut med gravid-nyheten i sosiale medier, og Troian har holdt lav profil og unngått å dele bilder av seg selv som viser magen.

De første babyryktene begynte å florere i mai, da superparet ble spottet på en strand i Mykonos. Troian skal da ha prøvd å skjule babymagen med en sjokoladebrun badedrakt, mens hun koste seg i vannet med «Suits»-skuespilleren.

Trøblete bakgrunn

Det har imidlertid ikke alltid vært en dans på roser for stjerneparet.

Da de møttes for første gang i 2009, hadde paret så ulike tidsskjemaer at de så seg nødt til å avslutte forholdet ganske tidlig, har Patrick sagt i et intervju med HerWorldPlus i 2013.

Videre i intervjuet fortalte kjekkasen om hvordan han likevel klarte å snu situasjonen ved å finne en måte å være nærmere Troian på, skriver nettstedet Hello Giggles.

Løsningen for «Suits»-stjernen ble å søke på en gjesterolle i skjønnhetens aktuelle TV-serie, «Pretty Little Liars», hvilket han også fikk. Episoden heter «Reality Bites Me» fra første sesong.

Spiller sammen igjen

Nå har paret jobbet sammen igjen. Denne gang i filmen «Clara» som har premiere i september, hvor de har hver sin hovedrolle.

- Jeg er så stolt over å kunngjøre at i fjor spilte @halfadams og jeg inn filmen @clarathefilm sammen med den talentfulle regissøren @akashsherman, og vi er så stolte over at filmen har blitt valgt til å ha verdenspremiere på 2018 Toronto International Film Festival, skriver «Pretty Little Liars»- skuespilleren på sin Instagram-profil.

LES OGSÅ: Ble mamma for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer