Rose Byrne og Bobby Cannavale:

Stjerneparet venter sitt andre barn sammen

- Jeg er litt sliten, men føler meg bra.

BABYLYKKE: De to skuespillerne Rose Byrne og Bobby Cannavale blir foreldre igjen - kort tid etter at sønnen Rocco kom til verden. Foto: NTB scanpix
BABYLYKKE: De to skuespillerne Rose Byrne og Bobby Cannavale blir foreldre igjen - kort tid etter at sønnen Rocco kom til verden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I februar i fjor ble skuespillerparet Rose Byrne (38) og Bobby Cannavale (47) foreldre for første gang, til sønnen Rocco.

Nå venter de barn igjen, avslører Byrne overfor bladet David Jones.

- Jeg er litt sliten, men føler meg bra. Alle var veldig snille på settet idag, og du får alltid litt mer oppmerksomhet når du er gravid, noe som er fantastisk, sier hun.

38-åringen er i gang med innspillingen av filmen «Juliet, Naked», ifølge E! News.

SNART NYTT FAMILIEMEDLEM: Rose Byrne avslørte graviditeten i nytt intervju. Her avbildet da hun var gravid med sønnen Rocco i slutten av 2015. Foto: NTB scanpix
SNART NYTT FAMILIEMEDLEM: Rose Byrne avslørte graviditeten i nytt intervju. Her avbildet da hun var gravid med sønnen Rocco i slutten av 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er foreløpig ukjent når det er ventet at parets andre barn kommer til verden.

Privat par

Byrne er best kjent fra komediene «Bridesmaids» og «Spy», mens Cannavale er en av stjernene i den kritikerroste TV-serien «Boardwalk Empire».

De to skuespillerne ble sammen i 2012, men holdt forholdet hemmelig i lang tid.

Det var i en takketale under Emmy-prisutdelingen i 2013 at Bobby avslørte romansen, omtrent ett år etter at de ble sammen.

– Jeg ønsker å takke mitt livs store kjærlighet, Rose, strålte han foran publikum den gang.

Duoen har spilt sammen i filmen «Spy» fra i fjor, og «Annie» som kom i 2014.

Saken fortsetter nedenfor.

Happy Mothers Day. Me and Rocky win.

Et innlegg delt av Bobby (@bobby_cannavale)

Skuespillerparet har siden den gang valgt å holde privatlivet for seg selv, men en knippe ganger har Byrne lettet på sløret.

Nylig åpnet hun seg blant annet om sin nye rolle som småbarnsmor, overfor Australia’s Daily Telegraph, ifølge Us Weekly.

- Du har et stort ansvar som du ikke hadde før - det er en du må holde liv i. Jeg liker også å tenke at Rocco har fått frem bedre kvaliteter i meg, sa hun om sønnen sin.

Hun forklarte også at hun har lært mye viktig lærdom av sine egne foreldre.

- Jeg ble som foreldrene mine allerede før jeg fikk Rocco. Du vet hvordan det skjer? En dag tenker du bare: «Jeg har blitt som foreldrene mine», sa hun.

FLOTT PAR: Rose og Bobby har vært sammen i fem år. Her avbildet under årets Met-galla. Foto: NTB scanpix
FLOTT PAR: Rose og Bobby har vært sammen i fem år. Her avbildet under årets Met-galla. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kylie Jenner avslører årsaken til bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer