Beyoncé og Jay-Z:

Stjerneparet vekker reaksjoner etter dette

- Tydeligvis har USA undertrykket dem med millioner av dollar og fans, skriver politisk kommentator.

SUPER BOWL: Beyoncé, Jay-Z og dattera Blue Ivy var alle til stede under årets Super Bowl. Da nasjonalsangen ble spilt, valgte de å bli sittende framfor å reise seg - noe som vekker reaksjoner. Her er de avbildet like etter at nasjonalsangen ble spilt. Foto: NTB Scanpix
SUPER BOWL: Beyoncé, Jay-Z og dattera Blue Ivy var alle til stede under årets Super Bowl. Da nasjonalsangen ble spilt, valgte de å bli sittende framfor å reise seg - noe som vekker reaksjoner. Her er de avbildet like etter at nasjonalsangen ble spilt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag norsk tid ble mesterskapsfinalen i amerikansk fotball spilt, der Kansas City Chiefs spilte mot San Francisco 49ers - og vant, for første gang på hele 50 år.

Finalen, som går under navnet Super Bowl, samler hvert år en hel verden foran tv-skjermen, men det er ikke bare fotball som er i sentrum. Før kampen sparkes i gang spilles alltid nasjonalsangen, og i år var det Demi Lovato (27) som framførte «The Star-Spangled Banner».

Lovato har i ettertid er blitt hyllet for sin opptreden, men det er noe annet som har fått mest oppmerksomhet.

Ble sittende

Til stede i publikum var nemlig en rekke kjendiser, deriblant Jay-Z (50), Beyonce (38) og datteren Blue Ivy (8). Da Lovato sang nasjonalsangen valgte de å bli sittende på plassene sine, noe flere har bitt seg merke i.

Det finnes ingen lov som sier at man må reise seg hver gang nasjonalsangen spilles, men det er ikke uvanlig at det blir lagt merke til når det ikke gjøres - spesielt når det er store verdensstjerner i sentrum.

Blant annet vakte NFL-stjerna Colin Kaepernick (32) oppsikt da han i 2016 satte seg ned på kne framfor å bli stående - i protest mot hvordan politiet behandler minoriteter i USA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer