Stjerneparet tar kjærlighetspause

Ryan Gosling og Eva Mendez har knute på tråden.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmstjernene Ryan Gosling (33) og Eva Mendes (39) har lenge blitt sett på som et av Hollywoods mest stabile par.

Nå begynner derimot fasaden å slå sprekker.

- De er veldig usikre på deres felles fremtid, sier en kilde til RadarOnline.com.

Det skal være stjernenes hektiske skjema som setter kjepper i hjulene for kjærligheten. I november skal Eva Mendes og Ryan Gosling innsett at forholdet har gått for fort frem.

- De har bestemt seg for å ta en pause og vurdere forholdet, sier kilden til nettsiden.

STJERNEPAR: Både Ryan Gosling og Eva Mendes er profilerte skuespillere i Hollywood. Bildet av han og kjæresten Eva Mendes er tatt i forbindelse med filmen «The Place Beyond the Pines» som de begge spiller i. Foto: Stella pictures
STJERNEPAR: Både Ryan Gosling og Eva Mendes er profilerte skuespillere i Hollywood. Bildet av han og kjæresten Eva Mendes er tatt i forbindelse med filmen «The Place Beyond the Pines» som de begge spiller i. Foto: Stella pictures Vis mer

Ryan Goslings siste film, «Only God Forgives» ble ingen stor suksess, noe som skal være grunnen til at skuespilleren har holdt en lav profil i høst.

Neste år debuterer Gosling som regissør med filmen «How to catch a monster», der Mendes har en av rollene.

- Begge to vet at de må komme frem til en løsning når det gjelder forholdet deres før de begynner med PR for den nye filmen, forteller kilden.

Gosling og Mendes har datet hverandre i to år. Mendez sine representanter har tidligere benektet at paret har problemer.

LES OGSÅ:   Se stjernenes første steg showbusiness

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer