Sarah Hyland:

Stjerneparet skal gifte seg

«Modern Family»-skuespilleren har forlovet seg.

SA JA: Skuespiller Sarah Hyland og kjæresten Wells Adams er forlovet. Det kunngjorde paret selv i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
SA JA: Skuespiller Sarah Hyland og kjæresten Wells Adams er forlovet. Det kunngjorde paret selv i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Natt til onsdag kunngjorde den amerikanske skuespilleren Sarah Hyland (28) at hun er forlovet med kjæresten, Wells Adams (35).

Nyheten ble delt i form av flere parbilder på Instagram, der «Modern Family»-stjernen også viser frem forlovelsesringen. Overfor sine seks millioner følgere legger ikke 28-åringen skjul på at hun er i ekstase.

- For alltid

Også forloveden har delt den gledelige nyheten på sin Instagram-profil. Dette gjør han i form av en videosnutt hvor man får et glimt av det øyeblikket hvor Adams går ned på kne.

Samtidig trekker 35-åringen paralleller til en av verdens mest berømte romanser - giftermålet mellom countrystjernene Johnny og June Cash.

- Jeg er Johnny, du er June. Men for alltid, skriver han.

Se dette innlegget på Instagram

🎶- Drew Holcomb & The Neighbors

Et innlegg delt av Wells Adams (@wellsadams)

Uten hell

Ifølge Fox News begynte paret å date hverandre i 2017, og offentliggjorde forholdet i oktober samme år. Wells Adams ble opprinnelig kjent da han deltok i den tolvte sesongen av «The Bachelorette», hvor han ble eliminert i uke seks.

35-åringen har også deltatt i «Bachelor in Paradise» - uten hell på kjærlighetsfronten.

Sarah Hyland har - på tross av en rekke helseutfordringer - hatt en stor karriere i løpet av sitt 28 år lange liv.

I hele ti år har hun hatt rollen som Dunphy-familiens eldste datter Hayley i komiserien «Modern Family». I tillegg har hun også vært å se i andre tv-serier og filmer, som nyinnspillingen av klassikeren «Dirty Dancing».

LES OGSÅ: - Var ikke sikkert at det kom til å fungere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer