<strong>SKILSMISSE PÅ VENT:</strong> Angelina Jolie og Brad Pitt sjokkerte en hel verden da de i fjor delte nyheten om at de skulle skilles. Nå har stjerneparet derimot satt prosesen på vent. Foto: AFP / NTB Scanpix
SKILSMISSE PÅ VENT: Angelina Jolie og Brad Pitt sjokkerte en hel verden da de i fjor delte nyheten om at de skulle skilles. Nå har stjerneparet derimot satt prosesen på vent. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer

Angelina Jolie og Brad Pitt:

- Stjerneparet setter skilsmissen på vent

– Alle tror de finner tilbake til hverandre.

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Superstjernene Angelina Jolie (42) og Brad Pitt (53) sjokkerte en hel verden da de i september bekreftet bruddet og delte nyheten om at de skulle skilles.

Angelina fortalte via sin talsperson til UsWeekly at valget ble tatt fordi «det er det beste for familien».

Paret, som har barna Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11) og tvillingene Knox og Vivienne (9) sammen, har vært kjærester siden 2004 og giftet seg i Frankrike for bare tre år siden.

Nå har imidlertid pipen fått en ny lyd etter at en kilde nær paret hevder at de har satt skilsmissen på vent.

Bakgrunnen for skilsmissen i første omgang skal ha vært bråk mellom Brad og sønnen Maddox på et fly til LA, hvor alkohol skal ha vært en faktor.

Et bittert brudd fulgte, og Angelina søkte om foreldreretten for parets seks barn. Nå har det seg derimot sånn at skilsmissen er satt på vent, etter Brads åpenhjertige intervju med magasinet GQ.

Der avslørte nemlig stjernen at han har sluttet å drikke, og at han går i terapi.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>SAMMEN:</strong> Her er Brad og Angelina sammen med ungeflokken på premieren av filmen Maleficent i Hollywood. Vivienne er det eneste barnet som ikke er med på bildet. Foto: AFP
SAMMEN: Her er Brad og Angelina sammen med ungeflokken på premieren av filmen Maleficent i Hollywood. Vivienne er det eneste barnet som ikke er med på bildet. Foto: AFP Vis mer

En kilde nær Angelina Jolia har nylig fortalt til US Weekly at de har bestemt seg for å roe ned prosessen for barnas skyld.

- Skilsmissen er avsluttet. De har ikke gjort noe for fremgangen de siste månedene, og ingen tror de kommer til å gjøre det, forteller en kilde til nettstedet ifølge Metro.

Videre forklarer kilden at 53-åringen sluttet å drikke for å vinne tilbake Angelina, og at hennes ønske bestandig skal ha vært at han sluttet å drikke.

- Alle tror de finner tilbake til hverandre, fortsetter kilden.

- Det vil ikke komme som noen overraskelse om de annonserer at de ikke skal skilles og prøver å finne ut av ting, legger hun til.

Brad Pitt skal i løpet av sommeren, hvor han blant annet var på Glastonburyfestivalen i England, ikke drukket alkohol, men te.

Stjernen hevdet i intervjuet sitt med GQ at han sluttet med alkoholen umiddelbart etter bruddet.

Verken Angelina eller Brad har kommentert de siste ryktene.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>SEKS BARN:</strong> Angelina og Brad har seks barn sammen. Her var den store familien sammen på flyplassen i Los Angeles, før de skulle reise til Europa i 2015. Foto: Splash News / NTB Scanpix
SEKS BARN: Angelina og Brad har seks barn sammen. Her var den store familien sammen på flyplassen i Los Angeles, før de skulle reise til Europa i 2015. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Snakket ut for første gang

Siden bruddet ble kjent har paret flere ganger fortalt om de ulike årsakene til skilsmissen, og hvordan det hele har påvirket dem.

I kjølvannet av bruddet dukket det opp stadig flere opplysninger som tydet på at det hele handlet om parets seks barn.

Jolie skal angivelig ha vært misfornøyd med hvordan Pitt oppdro barna deres på, og skuespillerinnen søkte om full omsorgsrett for alle ungene.

Siden den gang har det vært stille rundt Hollywood-kjekkasen, men i mai tok han endelig bladet fra munnen.

I sitt første intervju etter bruddet avslørte Brad Pitt at han har sluttet å drikke alkohol og går i terapi.

Seksbarnsfaren snakket åpent til magasinet om hvor mye han har forandret seg siden Angelina gikk fra ham, og hvor redd han var for at ungene skulle tro på alle ryktene som skapte store overskrifter i media

Saken fortsetter under bildet.

<strong>BRUDD:</strong> Angelina og Brad hadde vært et par siden 2004 da de gikk fra hverandre i fjor høst. Foto: Reuters / NTB Scanpix
BRUDD: Angelina og Brad hadde vært et par siden 2004 da de gikk fra hverandre i fjor høst. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg drakk for mye. Det ble et stort problem. Jeg er veldig glad for at det har gått et halvt år nå, det føles både godt og vondt, men jeg har fått kontroll over og kontakt med følelsene og sjelelivet mitt igjen, fortalte Brad Pitt i det eksklusive intervjuet med GQ Style.

Videre avslørte 53-åringen hvordan han skjulte drikkingen, og at han sluttet å ruse seg fordi han ikke ville leve slik lenger.

- Helt ærlig, så kunne jeg drikke en russer under bordet med hans egen vodka. Jeg var profesjonell. Jeg var god.

Ble etterforsket

I tiden etter bruddet ble det kjent at Pitt var under etterforskning for barnemishandling, noe han tok svært tungt.

Frykten for at barna skulle tro alt som sto i avisene, var stor.

- Jeg var redd for at barna skulle tro på det, og at vennene deres skulle stille for mange spørsmål. Selvsagt var mesteparten falske rykter som ble skrevet for å selge. Det såret meg, sier han.

Saken ble senere henlagt.

LES OGSÅ: Kourtney fikk drømmen oppfylt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer