Stjerneparet rømte fra fotografene

Det oppsto kaos da Eva Longoria og hennes nye kjæreste returnerte fra en romantisk ferietur til Paris.

SEOGHØR.NO:  «Frustrerte Fruer»-stjernen Eva Longoria (38) har funnet lykken igjen. Det bekreftet hun eksklusivt overfor People tidligere denne måneden.

Skjønnhetens utkårede er entreprenøren og filantropen Ernesto Arguello (34). Romanseryktene svirret rundt de to allerede for tre måneder siden. De ble blant annet fotografert sammen på Longorias bursdagsfeiring i mars.

Kjærligheten lå imidlertid i luften da de to møttes første gang i fjor. Da var Arguello nemlig med på innspillingen av dating-programmet «Ready For Love», som Longoria produserte. Han endte der opp med tidligere Miss USA, Shandi Finnessey (35), men deres forhold tok slutt samme år.

Interessen for forholdet er enorm og da paret ankom LAX flyplass i Los Angeles etter en romantisk ferie i Paris, ble de overhumplet av pressen. Det ferske paret holdt hverandre i hendene mens de prøvde å snike seg forbi uten å lage et stort oppstyr, men til ingen nytte. Eva og Ernesto ble regelrett overfalt av fotografer, kameraer og blitzlamper, før de til slutt rømte inn i en ventende bil.

Det ferske kjæresteparet, som nylig besøkte hele Arguellos familie i Nicaragua, omtales som en «perfekt match» av en kilde nær paret.

- Begge snakker spansk, de har samme religion og samme kulturelle bakgrunn, sier kilden til People.

Longoria, som tilhører en meksikansk-amerikansk familie, er i likhet med Arguello dessuten opptatt av filantropi og veldedig arbeid. 

Før Arguello ble skuespilleren koblet til Wilmer Valderrama, men de to skal bare være gode venner. Longoria var tidligere gift med basketballspilleren Tony Parker, men forholdet tok slutt da atleten ble avslørt som utro. Hun hadde også et lenger forhold til Penelope Cruz' lillebror Eduardo. 

LES OGSÅ:  Gjenforent med sin unge kjæreste