Benji Madden og Cameron Diaz:

Stjerneparet overrasket med sjeldent bilde

Gratulerte kona med dagen på Instagram.

LAV PROFIL: Cameron Diaz og Benji Madden viser seg sjelden sammen på offisielle arrangementer, og er stort sett blitt avbildet sammen av paparazzifotografer. I anledning Camerons 45-årsdag gjorde ektemannen imidlertid et unntak. Foto: Splash News/ NTB scanpix
LAV PROFIL: Cameron Diaz og Benji Madden viser seg sjelden sammen på offisielle arrangementer, og er stort sett blitt avbildet sammen av paparazzifotografer. I anledning Camerons 45-årsdag gjorde ektemannen imidlertid et unntak. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Cameron Diaz (45) er en svært populær Hollywood-skuespiller, men hun liker å holde en lav profil når det gjelder sitt eget privatliv.

I januar 2015 overrasket hun ved å gifte seg med Good Charlotte-medlemmet Benji Madden (38), og hun har lettet litt på sløret om ekteskapet deres.

Stjerneparet avbildes imidlertid svært sjelden sammen, og de har kun stilt opp på rød løper som ektepar ved én eller to anledninger.

Da Cameron Diaz fylte 45 år onsdag, valgte derimot mannen hennes å vise fram forholdet deres for hele verden.

Det gjorde han i et personlig innlegg på Instagram-profilen sin, der han har nesten 400 000 følgere. Der publiserte Benji et bilde av de to sammen, fulgt av en kjærlig gratulasjon til sin flotte kone.

Saken fortsetter nedenfor.

Roste kona

På det søte parbildet sitter duoen tett sammen på en båt, med et pledd rundt seg. Begge smiler bredt og ser svært lykkelige ut, og Benji holder den ene armen kjærlig rundt «Charlie's Angels»-stjernen.

Og i teksten til bildet, sparer altså ikke rockestjernen på hjertesymbolene - eller lovordene - om filmstjernen:

- Gratulerer med dagen til min vakre kone. Jeg føler at jeg er den heldigste mannen i verden. Jeg tror ingen kan forestille seg den dybden, godheten og medfølelsen jeg får oppleve hver eneste dag, takket være min eneste ene. Du passer på meg til slutten, kjære.

Den overraskende gratulasjonen har ikke gått upåaktet hen hos fansen, og lykkeønskningene strømmer inn i kommentarfeltet til bildet.

Benji Madden er tvillingbroren til Joel Madden (38), som er frontfiguren i Good Charlotte. Joel er gift med designer og TV-profil Nicole Richie (35), som han har barna Harlow og Sparrow med.

Ble spleiset av venner

I et intervju med radiovert Andy Cohen i 2016, avslørte Cameron at Joel og Nicole faktisk hadde en finger med i spillet da hun og Benji ble et par.

Skjønnheten hadde lagt merke til Benji ved et par anledninger og syntes han var veldig kjekk, men det var først under en grillfest hjemme hos Cameron at de to virkelig fant tonen.

Joel Madden og Nicole Richie var blant gjestene på grillfesten, og dét ble altså utslagsgivende:

- Joel spurte bare: «Forresten, kan broren min komme en tur?». Og jeg svarte: «Selvsagt, det er familie, vi har jo grillfest». Og da han kom inn døren hos meg reagerte jeg bare sånn: «Deg! Det er deg!», fortalte hun Cohen, ifølge People.

Før jul i 2014 begynte forlovelsesryktene å svirre, og kort tid senere ble paret som kjent smidd i hymens lenker.

I forbindelse med innspillingen av filmen "The Other Woman" tok de tre kvinnelige hovedrollene seg en tur på stranda. Video licensed from Splash Vis mer

- Stor forskjell mellom ektemenn og kjærester

De siste årene har Cameron Diaz prøvd seg som forfatter, og hun har faktisk ikke vært konoaktuell siden 2014. Den gang hadde hun roller i filmer som «Annie», «The Other Woman» og «Sex Tape».

I sommer åpnet 45-åringen seg om grunnen til at hun har valgt å trekke seg litt tilbake fra rampelyset.

- Jeg tenkte bare: «Jeg kan egentlig ikke fortelle meg selv hvem jeg er». Noe som er hardt å innse. Jeg følte at jeg trengte å gjøre meg selv hel igjen, delte hun da hun deltok i et Goop Wellness Summit-panel i juni, ifølge E! Online.

BERØMT EKS: Cameron Diaz og Justin Timberlake var sammen i første halvdel av 2000-tallet. Her er de på basketballkamp sammen i L.A. våren 2006. Foto: AP/ NTB scanpix
BERØMT EKS: Cameron Diaz og Justin Timberlake var sammen i første halvdel av 2000-tallet. Her er de på basketballkamp sammen i L.A. våren 2006. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Før hun traff sin nåværende ektemann, var hun i høyprofilerte forhold med stjerner som Jared Leto (45), Justin Timberlake (36) og Matt Dillon (53). Likevel ventet hun til hun hadde passert 42 år, før hun valgte å gifte seg.

- Jeg tror det handler om at jeg ikke traff mannen min før det. Jeg hadde kjærester tidligere, men det er virkelig en veldig distinkt forskjell mellom ektemenn og kjærester, delte hun videre i panelet.

LES OGSÅ: Flytter fra mannen i to år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer